Açıkcası gündemin basketbolda odaklanmasından da ziyadesiyle memnunum. Hem morallerimiz iyi durumda hem de futbolun yakasını biraz bırakmış oluyoruz ve belki de Özlüce'de kafalar daha rahat hazırlanılıyor maça.

İçinde bulunduğumuz konum gereği sezonun en önemli maçına çıkıyoruz bence. Her maç için 3 puan mecburiyeti ayrı bir yerde dursun, deplasmanda alınması gerekliliği işimizi daha zora sokuyor.

Herkes muhasebeci olmuş durumda.

Rakiplerin maçlarının da önemi arttı bu süreçte. Beklenmedik galibiyetler alan rakiplerimiz bizi bugünlere getirdi ancak çok şükür ki kaderimizi başka maçların sonuçlarına değil, kendi sonuçlarımıza bağlı.

Manisa FK takımının istatistikleri bana kalırsa epey garip. Hem iç sahada hem deplasmanda olmadık sonuçlar almışlar. Play-Off grubunun hemen yakınlarında zorluyorlar şanslarını ancak bence mental olarak o seviyede değiller. Onlar için bu lige yeni çıkmış olup, buralara gelmek bile büyük başarı.

İyi motive olmuş ve galibiyet parolasıyla çıkan bir Bursaspor'un bu maçtan 3 puanla dönebileceğine eminim.

Yeter ki bireysel anlamda bir tık daha özgüvenli olalım ve o meşhur gol pozisyonları bu defa tabelaya yansısın.

Süper Lig'e çıkma hayalleriyle başladığımız sezonu, ligde kalma planlamalarıyla bitiriyor olmak ne acı ama yapacak bir şey yok; son düdük çalınana kadar bu desteği sürdürmek zorundayız.

Herkes idarak etmis olmalı ki Bursaspor'un tek güç kaynağı taraftarı. Ne dinamiği ne ileri gelenleri ne başkaları, maalesef bizim tek dostumuz yine kendi arma aşkımız.

Sosyal medya paylaşımlarımıza dikkat ederek sezon sonuna varalim, o zaman herkes eteğindeki taşları döker, az daha sıkalım dişimizi.

Başarılar dilerim Bursaspor'um.

Saygılarımla...

Editör: Haber Merkezi