Tabii ki bu sıralamada olmaktan çok mutlu değiliz. Buraya geldiğim zaman Süper Lig'e çıkma hedefiyle geldim. Tüm düşüncem buydu. Tüm yeni gelen oyuncular bu takımı Süper Lig'e taşıma hedefiyle geldi. Belki başlangıçta istediğimizi alamadık ama ilerleyen zamanalarda her şey daha güzel olacaktır daha fazla puan toplayacağımıza inanıyorum. Ligin ilk haftaları bizim açımızdan çok zorlu bir süreçti. 12-13 oyuncu yeni bir takıma geldi. Bu kolay bir şey değil. İlk zamanlarda buna alışma süreci oluyordu. 

Tüm Maç Boyunca Savaştık

Herkes kazanmayı bekliyor. Sonraki oyunlarımızda çok daha iyi olacağımıza inanıyorum. Son 5 maçta harika oynadığımızı düşünüyorum. Kocaelispor'a karşı da ayrıca çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. Ama bir kişi eksik olduğunuz zamanlarda iyi oynamak zor olur. Ama biz tüm maç boyunca savaştık. Böyle oynamaya devam etmek zorundayız bu şekilde devam edersek her şey daha iyi olacaktır.

Bursaspor Çok Büyük Bir Kulüp 

Evet daha önceki takımlarımda kaptanlık yaptım ancak birinci kaptan değil ikinci kaptandım. Burada da yine ikinci kaptanım. Bursaspor çok büyük bir kulüp biliyorum. Ben de buradaki görevimden dolayı çok gururluyum. Ligin en üstünde olacağımıza inanıyorum. Birinci veya ikinci olmak çok zor olabilir ama üçüncü olup Play Off oynar ve Süper Lig'e çıkabiliriz. Her zaman sakin ve pozitif kalmalıyız. 

İnanılmaz Bir Taraftarımız Var

İnanılmaz bir taraftarımız var özellikle son 3 maçtır bunu hissediyoruz. İnanıyorum ki İstanbulspor maçında da tribünlerde aynı bu atmosfer olacaktır. Agresif ve sert olmak zorundayız. Taraftarlarımızın önünde çok iyi bir performans sergilemek zorundayız. Sahada %100 performansımı vermeye çalışıyorum. Oynamasam bile sahada karakterimi koymaya çalışırım.

Editör: Haber Merkezi