Frutti Extra Bursaspor Basketbol tanıtımında konuşan Bursaspor eski Başkanı Levent Kızıl, Uludağ ailesi olarak şehirdeki birçok etkinlikte kentin yanında ve destekçisi olduğunu söylerken, “İşleyişi Ömer Kızıl ve CEO Mete Öz daha iyi biliyor. Ben Bursaspor’un şampiyon eski başkanı olarak basketbolu çok seviyorum. Takımı buraya getiren ve sürdürülebilirliği sağlayan Sezer Sezgin başkandır. Durmaz ailesi de yıllarca bu takımın yanında olarak destek verdi” ifadelerini kullandı.

SEVİLEN KORKULAN TAKIM

Bursaspor taraftarına küfür edilmemesi yönünde çağrıda bulunan Kızıl, “Bir sürü ceza geliyor. Bu da para demek. Ligin sevilen ve korkulan takımı olmamız lazım. Müthiş bir seyircimiz var. Ama bu gücümüzü basketbola aktarırsak, kavga döğüş etmezsek başarı gelir. 30-40 milyon dolarlık bütçelerin içinde ilk 6-8 arasında kalıp, Avrupa’ya EuroCup’a giderseniz başarı olur. Türkiye Kupası’nı yakalayabiliriz. Taraftara büyük görev düşüyor. Biz(Uludağ) girdikten sonra Bursa Basketbol ilginç bir hal aldı. 2 de galibiyet elde etmesi önemli. Kalbimiz temiz umarım uğurlu geliriz” diye konuştu.

KURTULUŞ REÇETESİNİ YAZMIŞTIM

Bursaspor futbol takımının son durumuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Levent Kızıl, “Ben daha önce yazmıştım. Mesut Mestan’ı başarılı buluyorum. Gerçekten özveriyle çalışıyor. Geçmişten gelen bazı ağır sorumlulukları var. Yazık oldu, olmaması lazımdı. Bu kadar gelip de geri gitmek kötü. Umarım daha kötü şeyler olmasın” açıklamasını yaptı.

Editör: Haber Merkezi