Bursada Bugün'ün Instagram sayfasında yayımlanan "'EvdeKal'anlara Spor" programının konuğu olan Frutti Extra Bursaspor Basketbol Yönetim Kurulu Başkanı Sezer Sezgin, kendisinin Yeşil Beyazlı takımın futbol tarafında herhangi bir idarecilik beklentisi olmadığını kaydetti.

ULUDAĞ AİLESİNDEN BÜYÜK DESTEK

Sezer Sezgin ayrıca Uludağ İçecek A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Kızıl, yönetim kurulu üyesi Levent Kızıl, CEO Mete Öz ve aynı zamanda Frutti Extra Bursaspor Basketbol Yönetim Kurulu üyesi de olan Finans Müdürü Basri Açıkgöz'ün ciddi katkılarını gördüklerini vurguladı.

İSTANBUL'DA YAŞIYOR

Levent Kızıl'ın Bursaspor başkanlığına aday olması durumunda kendisinin yönetiminde olup olmayacağı yönündeki soruyu da yanıtlayan Sezgin, "Levent Kızıl'ın Bursaspor başkanlığı gibi bir durumu yok. Kendisi İstanbul'da yaşıyor. Böyle bir niyeti ve hedefi yok" ifadelerini kullandı.

SÜPER LİG'E BÜYÜK YÜRÜYÜŞ

Bursaspor'un 2004 yılında o dönemki adıyla düştüğü Lig A'dan Süper Lig'e çıkma sürecinde 2005 yılında başkanlık koltuğuna oturan Levent Kızıl, 'Süper Lig'e Büyük Yürüyüş' sloganıyla şehrin tüm dinamiklerini harekete geçirirken, Yeşil Beyazlılar 2 yıl sonra 2006'da yeniden Süper Lig'e çıkmıştı.

Editör: Haber Merkezi