TFF 1’nci Lig’in 15’nci haftasında 15 Aralık Pazar günü saat 19.00’da İzmir’de Altınordu’ya konuk olacak Bursaspor hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kubilay Kanatsızkuş, 6 hafta sonra Giresunspor önünde gelen mağlubiyetin moralleri bozduğunu söylerken, “Bunu iş kazası olarak değerlendirmemiz gerekiyor” açıklamasını yaptı.

HEDEF 3’TE 3

Önlerinde 3 maç bulunduğunu kaydeden Kanatsızkuş, “İkisi deplasmanda. İki maçı da en iyi şekilde geçip Hatay maçında bu mağlubiyeti telafi etmek için elimizden geleni yapacağız. Hatay maçını kendi evimizde favori olarak oynayacağız. En kötü 3’le 3’le girip yukarılarda kalmaya çalışacağız” dedi.

BASKI YOK

İç sahada bir baskı hissedip hissetmedikleri yönündeki soruyu da cevaplayan genç golcü, “İşler kötü giderken, tabii ki bir baskı oluşacak. Ama işler iyi gittiğinde onlar bizim yanımızda olduğunda karşı takım için çok zor oluyor o atmosferde oynamak. Baskı olduğunu ben düşünmüyorum” dedi.

TARAFTAR MORALİ

Taraftarların Özlüce ziyaretini değerlendiren Kubilay Kanatsızkuş, “Bizim için onların buraya gelmesi güzel bir moral oldu. Arkamızda olduklarını hissettirdiler bize. Takım için iyi bir moral olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

YALÇIN HOCA ÖVGÜSÜ

Bu sezon gol ve asistleriyle takıma katkı sağlamasına ilişkin konuşan Kanatsızkuş, “Bunun baş faktörü olarak Yalçın(Koşukavak) Hoca’yı söylerim.  Onun benden istedikleri, anlattıkları, oyuncuya yaklaşımı. Çok hocayla çalıştım ama onun gibisi biraz daha farklı. Oyuncudan ne alabileceğini çok iyi bilen bir hoca. Bunu Yalçın Hoca’ya bağlıyorum. Ona yönelik istifa çağrısı etkiledi. Size de yapılsa siz de etkilenirsiniz. Etkilenmiş olabilir doğaldır ancak üstesinden gelir” dedi.

TARAFTARA ÇAĞRI

Taraftara destek çağrısında bulunan genç golcü, “ İki İzmir deplasmanını geçtikten sonra, Hatayspor maçında bizi desteklesinler. Hatay maçını da kazanıp ilk yarıyı güzel bir şekilde bitirelim. Bazen ileri gidebilmek için bir adım geri atmanız gerekiyor. Biz de içeride oynadığımız maçlarda rakip çok geride beklediği için öne doğru çıkamıyoruz doğal olarak. ” dedi.

Editör: Haber Merkezi