Altay beraberliğinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bursaspor’un kaptanı Kubilay Kanatsızkuş, 2-0 geriye düşmelerinin ardından beraberliği yakaladıklarını ama mücadelelerinin 3 puan için yetmediğini kaydederken, “Ama nasıl yetmedi? Kabus gibi başladık. İlk yarının son 10 dakikası ve ikinci yarı geri dönebilirdik. Yediğimiz ikinci golü siz de görmüşsünüzdür” serzenişinde bulundu.

BİZ BURSASPOR’UZ

Sezon başında aldıkları eksi 3 puanı hatırlatan Kanatsızkuş, “ Burada ceza olarak -2 puan daha mı verdiler ben anlamadım ama sonuç olarak eksi 5 puan bizim için kötü oldu.  Biz Bursaspor’uz, bu -5 puanı kapatabiliriz. Savaşacağız, mücadele edeceğiz. Saha içinde adil olurlar, olabilirse biz böyle puan kaybedelim. Ama adil bir şekilde puan kaybedelim. Bu şekilde biz de bütün şehir, taraftar üzülüyor” dedi.

HAKEM POZİSYONU İZLEMEMİŞ

Hakem Burak Şeker’in yönetimini de değerlendiren genç golcü, “İlk yarının sonunda bize yediğimiz ikinci golün ofsayt olduğunu söylediler. Telefondan gösterdiler pozisyonu da. Ne kadar gördü bilmiyorum, ikinci yarıya çıkarken ben de söyledim, ‘golü izlediniz mi’ diye. ‘İzlemedik, maçtan sonra izleyeceğiz falan’ dedi. Bilmiyorum takdir-i ilahi” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi