Olmadı. Şampiyonluk hedefi olan bir takım için ilk 7 haftada 3 mağlubiyet almak pek hayra alamet değil! Maç kaybetmek için en fazla iki kredimizin kaldığını umarım futbolcularımızda, teknik heyetimizde farkındadır! Sıkıcı olan bu kredinin ligin daha başında, erken tükeniyor olması . Puan silme ihtimalinin gerçekleştiğini de varsayarsak eyvah eyvah!

Bu arada Türkiye Süper Ligi'nde şampiyonluk yaşayan, ülkenin beş takımından biri olan Bursaspor'un bir taraftarı olarak TFF 1.Lig'inde "Şampiyonluk hedefi olan..." diye bir cümle kurmak o kadar içimi acıtıyor ki... Bu da ayrı mesele...

7.haftada hala kemik bir kadro oluşturamamak neyin nesidir? Neden her hafta bir rötasyon görüyoruz. Tamam, transfer sezonunun son günü gelen deneyimli futbolcuların takıma monte edilmeside önemli.. Fakat bunu yapmak için kupa maçlarını neden değerlendirmiyorsun hocam?! Gelen isimlere karşı değilim.. Gerekliydi! Fakat kazanan bir takımı neden her hafta değiştirirsin? Özer Hurmacı'yı, Musa Araz'ı bu hafta ilk onbirde oynatmak için acaba hafta içi ne gördün idmanlarda? Ben maçta bu isimlerden pek bir şey göremedim çünkü!

Bu arada, keşke o 10 numarayı giyen en son kişi Pablo Martin Batalla olarak kalsaydı. 10 numaralı formayı Batalla’dan sonra giymek cesaret ister. Sadece cesaret değil, özveri ister, emek ister. Beceri ister, ince pas ister, bitiricilik ister. O formayı giymek yürek ister. Bunların hiçbiri gelmezse gün gelir,  camia o formayı senden geri vermeni ister! O formanın kıymetini iyi bil sevgili Özer!

Hoca'nın dediği gibi bu maçtan puan alınabilirdi. Bunun sinyalleri az da olsa geliyordu. Oynanan futbol genel olarak iyi değildi ama çok kötüde değildi. Ancak Özer Hurmacı ve Musa Araz takımın resmen eksik kalmasına neden oldu! Ali Akman nerede hocam? Sedat nerede? Bu çocuklarla biz maçları kazanmadık mı? Özer'i oyundan almak için neden 77.dakika beklersin? Hiç kusura bakma hocam, sana güvenimiz hala tam! Ama böyle durumlarda da tatlı tatlı eleştirmek hakkımız! Biz sana inandık! Sana güvendik! Bugüne kadar olan tavırların sayesinde oldu bu.. Yoksa seni öncesinde ne tanırdık, ne de adını bilirdik!  Kendin verdiğin bu güveni boşa çıkarma hocam! Bu takımı sezon sonunda 1.sırada SüperLig’e sen çıkaracaksın. Buna halen inanıyorum. İnancımı kırma, bizi hayal kırıklığına uğratma hocam...

Lige verilen ara umarım iyi değerlendirilir. Çünkü bir sonraki maçımız daha zor. Ligin iddialı ve güçlü ekiplerinden Ümraniye ile oynayacağız. Direk rakibimiz olan bir takım. Kendi evimizde oynayacak olmanın avantajıyla mutlaka ve mutlaka kazanmamız gereken bir maç. Kaybedersek erken havlu atabiliriz. Kazanırsak iddiamızı sürdürürüz. Bu kadar net!

Hala anlaşılamayan net bir şey daha var. Şehrin, camianın artık Bursaspor’un yanında olması gerekiyor. O tribünleri doldurmamız gerekiyor. Başkan kimmiş, hoca kimmiş, bırakın artık! Gelin takımınızın yanında olun. Çıkacaksak beraber çıkalım, öleceksek beraber ölelim!

Editör: Haber Merkezi