Bursaspor, yeni bir sürecin başlayabilmesi için, olağanüstü diye nitelendirilen bir kongreye gidecek. Malum Sn. Erkan Kamat, tek aday olarak kongreye giriyor.

Pandemiden kaynaklı olarak değişen futbol takvimi tüm takımları elini çabuk tutmaya zorluyor. Keza 11 Eylül'de ligimiz başlıyor.

Kadronun yapılandırılması, teknik sorumluların planlamaları,kamp süreci derken, bu dar takvimde lig başlayacak. 

Haberleri takip ettiğimizde, bir çok rakibimizin transfer hamlelerini görüyoruz. 

Bursaspor'un da bir an evvel bu süreci aşması gerekiyor. 

Gerekiyor ama zaten epey vakit kaybedildi.

23 Ağustos Pazar günü ilk oturumda gerekli çoğunluğun sağlanması halinde Kamat yönetimi mazbatasını alıp yetkilerine kavuşacak ve zaman kazanmak adına bir nebze elleri rahatlayacak.

Yetkisi olmasa bile, Mestan yönetimi ile eşgüdümlü çalışarak, kulübün mali tablosunu net biçimde öğrenmeye çalıştığını okudum medyadan. Bir an evvel tek aday olmanın verdiği rahatlıkla zaten baskanmış gibi çalışmalarını başlatmış. Umarım her şey Bursaspor'umuz için hayırlı olur.

Yaz tatili de olsa pandemi süreci de olsa yeterli çoğunluğun sağlanacağı kadar Bursasporlunun vaktinin olacağını düşünüyorum.

Kimse gelmez deyip gitmeyecek olanlar toplansa bile yeteri sayıya ulaşılır.

Takdir kongre üyelerinindir.

Ben ilk oturumda yetkiyi ve sorumluluğu alırlarsa, yönetimin elinin güçleneceğini ve daha rahat hareket edebileceğini düşündüğüm için bir hatırlatma ve davet yazısı yazma gereği hissettim.

Sn.Kamat ve yönetim ekibinin içinden hiç birini tanımıyorum. Araştırıyor,okuyoruz kim kimdir diye. Olumlu olumsuz görüşlere denk geliyorum.

Ancak kendimce aldığım kararları siz okuyucularım zaten biliyorsunuz ; başkan bir insandır ama oturduğu koltuk manevi değeri yüksek bir makamdır. Makama destek demek, Bursaspor'a destek demektir. Oraya oturan insan güzel işler yaptıkça takdir etmeli, hatalar yapılınca da doğru bir dille uyarmalı ama göz göre göre yapılan yanlışlarda sesimizi yükseltmeliyiz ki engel olunsun. Ha gücün yeter yetmez o ayrı konu; mesele kendi ilkelerince vicdanen ve kul hakkı olarak sade ve temiz kalabilmek için mücadele etmektir.

Yolun başındayken "Bismillah" başarılar dilerim.

Yeni yönetimin ilk etapta ugraşacağı maddi sorunları nasıl gidereceğini bilmiyorum. Kentsel ciddi bir destekle zaten giderilebilecek konular ama o birliktelik yolun başında yakalanabilir mi onu zaman gösterecek.

Zaman hızla akıp geçiyor.

Hatasız kul olmaz;  Hz.Adem(a.s) de yasaklı meyveyi yediği için cennetten çıkarılmıştı. Başkanından yöneticisine, siyasetinden iş dünyasına, hocasından oyuncusuna, rakip taraftardan kendi taraftarımıza kadar, hepimiz hatalarla doluyuz . Hoşgörüyle,sabırla ortak derdimiz Bursaspor için dua edip,dersler çıkarıp, Süper Lig yolunda kenetlenmeli ve çok sevdiğimiz Bursaspor'u hak ettiği yere taşımalıyız.

Bir yerden başlamak, yeni bir sayfa açmak ve o sayfaya başarılarla dolu yeni bir tarih yazmak nasip olur inşallah.

Saygılarımla.