Ekol Göz Menemenspor maçında forma giyen Bursasporlu Kerem Can Akyüz, son haftalarda iyi bir çıkış yakaladıklarını aktarırken, “ Gol de yemiyorduk. Maça da iyi başladığımızı düşünüyorum. Şanssız bir gol yedik ama maçı çevirdik. Sonrasında duran topta yine golü yedik. Takım arkadaşlarımın ayağına sağlık” dedi.

BURSASPOR BU LİGDEN KURTULMALI

İstedikleri sonucu alsalar bile Adana Demirspor ve BB Erzurumspor’un kazanmasıyla, Erzurum’un bir adım önde olduğunu söyleyen Akyüz, “ Son ana kadar kovalamak istiyorduk. Çağlar’ın çıkardığı penaltı Selezynov dışarda ve elleri kapalı. Çok kritik haftalar ve Bursaspor gibi bir takımın bu ligden kurtulması gerekiyor” diye konuştu.

PLAY-OFF’TA ŞANSIMIZI DENEYECEĞİZ

Aleyhlerine çalınan penaltının kadar kolay verildiğini vurgulayan Kerem Can Akyüz, “Defalarca hakeme yalvardım, ‘git bir izle’ diye. En azından ekibine sor. Bir kere sor, eğer varsa biz yanlış görmüş olabiliriz. Hakemler de hata yapabilir, onlar da insan. Ama bizim burada canımız yanıyor. Erzurum ve Adana Demirspor puan kaybetseydi, biz burada ikincilik kovalıyor olacaktık. Bizim de hatalarımız var elbet. Biraz daha dikkat edilmeli, kolaypozisyon verdik, kötü oynadık. Artık Play-Off’ta şansımızı deneyeceğiz. İstediğimiz her zaman olmuyor. Zor şartlardan çıkmamız gerekir. Play Off’tan bu takımı çıkarmak için her şeyi yapacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi