Seçkin Batuhan Fırıncı, 17 yaşında. Antalya doğumlu. Annesi öğretmen, babası Astsubay olan bir çocuk. İlk futbol hayatına Çanakkale’de amatör kulüpte başladı. Daha sonra İzmir amatör kulübüne Altınordu’ya transfer oldu. İki sene öncesine kadar da Bursaspor’a geldim. Şu anda bunun için çok mutluyum. Bu sezon da çok şükür A takıma yükselmek nasip oldu. Şimdi artık daha da çalışıp, Bursaspor’a daha da layık olup, inşallah Bursasporumuz’u hak ettiği yerlere çıkaracağız.

Bursaspor ile profesyonel sözleşme herkese nasip olmaz

Bu yola bu adımları gerçekleştirmek için çıktık. Bir de Bursaspor gibi bir kulüpte gerçekten büyük bir camiada profesyonel sözleşme imzalamak her gencin hayali ve herkese nasip olmaz. Bugünlere çalışarak geldik ama şimdi daha da çalışmamız gerekiyor. Daha çok asılıp daha çok çalışmak gerekiyor. Daha iyi yerlere gelmemiz gerekiyor bundan sonrasında. İnşallah daha da iyi olacak.

Tek amacım Bursaspor’un başarısı

İlk olarak Bursaspor’a daha da faydalı bir oyuncu olmak istiyorum. Daha da süre almak istiyorum. Uzun yollar Bursaspor’a hizmet etmek istiyorum kariyerimi burada geliştirmek istiyorum. Daha sonrasında da Avrupa’ya gitmek istiyorum. Şu an da tek amacım Bursaspor’un başarısı, kendi başarım.

Taraftarlarımız her şeyini veren bir Seçkin izleyecek

Seçkin güçlü ve kuvvetli bir insan bundan kimsenin şüphesi olmasın. Sahaya çıktığı zaman da oyunda verilen sürenin başından sonuna kadar kulübü için, Bursaspor için her şeyini vereceğinden bütün taraftarlarımızın, camiamızın şüphesi olmasın. Oynadığım sürede, hatta oynamak için de elimden gelen her şeyi yapacağım. Bursaspor’a hem mücadelemle hem oynadığım mevki ile skor katkısı ile katkıda bulunmaya çalışacağım inşallah. Daha da iyi yerlere getireceğiz Bursaspor’u.

Fernandao, Enes Ünal, Burak Yılmaz ve Lewandowski

Bursaspor’da Fernando’yu çok beğeniyorum. Çok güçlü ve bitirici bir santrafordu Bursaspor için. Çok iyi bulduğum bir santrafordu. Türk oyuncu olarak Burak Yılmaz, Enes Ünal yine Bursaspor’dan onları sayabilirim. Dünya futbolundan Robert Lewandowski diye bilirim.

Ailem hep arkamda durdu

Ailem her zaman benim arkamda durdu. Okul hayatı, futbol hayatı her anlamda destekleyip ne yapmak istiyorsam orada durdular hep. Futbola başladıktan sonra da devam etmem için beni yönlendirdiler. Doğru yerleri tavsiye ettiler. Bursaspor’a yönlendirdiler. Ailem şehir dışında. Ben 11 yaşımdan beri ayrıyım ailemle. İzmir’de olduğumda 11 yaşımda gitmiştim. 15 yaşımda buraya geldim. 11 Yaşındaki bir çocuk için zor tabi. Ailem Çanakkale’de. İnsan alışıyor hayallerinin peşinden koşmak için.

Bizi yalnız bırakmasınlar

Taraftarlarımız bizi zaten yalnız bırakmazlar ama lütfen bizi yalnız bırakmasınlar. Zaten şu an da ilk 2 maçtan bile olumlu şekilde duyumlar alıyoruz ve gerçekten bizim yanımızdalar. Bizde inşallah onların beklentilerini sahada karşılayabiliriz. Ki ben karşılayacağımızı düşünüyorum. Tekrar 1. Lige çıkacağımızı düşünüyorum.

Editör: Haber Merkezi