Bursaspor 29. dakikada Namık Alaskarov'un golü ile Denizlispor'u tek golle geçti. Golün asistini yapan Joao Pedro maç sonu basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Joao Pedro "En önemlisi kazanmış olmamız. Tüm maçlar final niteliğinde. Ben Joao Pedro olarak her zaman işimi yapacağım ve daha iyisini yapmaya çalışacağım. Biz oyunu çok güzel domine ettik. Futbolda herşey var belli pozisyonları kaçırabiliyorsunuz. Biz her zaman iyi şeylere odaklanalım. Kötü olan şeyleri görmeyelim ve bu şekilde de takıma katkı veriyor olalım." dedi.

Önümüzdeki hafta oynanacak Manisa FK maçı hakkında Pedro: "Kesinlikle bir final maçı ve kazanmak için oynayacağız. Sürekli bununla alakalı çalışmalar yapıyoruz. Dahada iyiye gidiyoruz. Biz atak oyun oynayacağız. Gol bulma anlamında bir oyun oynayacağız ve umarım Manisa maçınıda kazanacağız." dedi.

Bursaspor taraftarları hakkındaki soruya Joao Pedro "Onlar için her şeyi yapacağız. Bizim içinde çok önemli, hayat budur ve birbirimizi mutlu etmek zorundayız. Kazanmak için oynayacağız ve bunun için ne gerekiyorsa yapacağız." dedi.

Editör: Haber Merkezi