Bursaspor'un 20 yaşındaki Makedon yıldızı Jani Atanasov, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Bursaspor Ailesine veda etti.

İşte Jani Atanasov'un veda mesajı;

Bursaspor'a gelmeden önce Makedonya'da beşyüz kişinin önünde futbol oynuyordum. İlk kez Timsah Arena'da sahaya çıktığım an gördüğüm atmosferden çok etkilendim. Kendi kendime iyi ki buraya geldim dedim. Her daim Bursaspor için pozitif bakış açım oldu.

Transfer sürecimde bu kulübü tercih etmemin nedeni beni seven, inanan ve geleceğim ile ilgili planlama yapan yöneticilerdi. Başka taliplerim olmasina ragmen Bursaspor'u seçtim. Üzülerek belirtmeliyim ki kısa süre sonra emeği geçen yöneticiler bazı problemler yüzünden kulüpten ayrılma karar aldılar.

To günden bugüne kadar hiç bir teknik direktörden lehime olumlu bir yaklaşım göremedim. Bir dönem, hiç bir açıklama yapılmadan alt yapıda antrenmana gönderildim. Her maç A takım maç kadrosundan ayrı tutuldum, defalarca "neden, düzeltmem gereken nedir?" diye sormama rağmen somut bir cevap alamadım.

Süreç boyunca gerek sportif, gerekse ekonomik olarak sıkıntı yaşadım. Bursasporx.com

ilk günden bugüne kadar Bursaspor'u, Bursa şehrini ve insanını çok sevdim. Bursaspor'da para için değil, Bursaspor aşkı için çalıştım, savaştim ve bir çok şeyi sineye çektim. Gördüm ki Bursaspor aşkıyla yaşayan insanlar olduğu kadar Bursaspor'un başarısı engellemeye çalışan insanlarda mevcut! Bu yüzden bugün bir çok problemlerle uğraşıyoruz.

Benim için artık Bursaspor ile yolu ayırma zamanı geldi. Şimdi Türkiye'nin en iyi taraftarlarına seslenmek istiyorum.

Kariyerimin ilk taraftarları sizlersiniz. Ben nereye gidersem gideyim her zaman yeriniz ayrı olacak. Bu kulübe kimin geldiğinin ya da kimin gittiğinin bir önemli yok. Önemli olan Bursaspor'un elde edeceği başarılarla sizi memnun etmesidir. Sizler bu takımın her daim yanındasınız. Beni gerçekten sevdiğinizi ve saygı gösterdiğinizi davranışlarınızdan çok belli ettiniz. Bunun için de sizlere müteşekkirim. Kalbimdesin TEKSAS!

Son olarak bugüne kadar birlikte bir çok şeyi paylaştığım takım arkadaşIorima teşekkür ederim. Hepiniz kardeşim gibisiniz, hepinizi seviyorum, hayatta hep başarılı olmanızı dilerim. Bursaspor'u layık olduğu yere getireceğinizden hiçbir şüphem yok.

Bursaspor'dan başım yukarda olarak ayrılıyorum.

Hoşçakalın Bursaspor Ailesi.
 

Editör: Haber Merkezi