İstanbulspor beraberliğinin ardından açıklamalarda bulunan Jani Atanasov, maçı kazanmak için her şeylerini verdiklerini vurguladı.  3 puanı kazanmak için büyük bir motivasyon içinde olduklarını kaydeden Atanasov, “ Futbolda her şey değişebilir. 2-3 haftalık yakalayacağımız galibiyet serisiyle ikinci hatta lider bile olabiliriz. Balıkesirspor’a karşı da 3 puanı almak için savaşacağız. Süper Lig’e döneceğiz” diye konuştu.

KALBİMİ VERİYORUM

Uzun bir aranın ardından forma şansı bulmasına dair sorulan soruyu da cevaplayan Makedon oyuncu, “ Bunun için oldukça mutluyum. Performansım hakkında konuşmak istemiyorum. Her şeyimi Bursaspor için veriyorum. Önümüzdeki haftalar için hazırım ve sahada tüm kalbimi vermeye devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

KOLAY OLACAK SANMIŞTIK

Takımın geleceğine dair de konuşan Atanasov, “Lig son derece çetin ve zorlu. Önceleri daha kolay olacağını düşünmüştük ama şimdi görüyoruz ki TFF 1’nci Lig son derece zor. Her maç bir final maçı gibi. Bence biz Süper Lig’e garanti gideceğiz. Ardından da Bursaspor’un hak ettiği yeni başarılara elde etmeyi sürdüreceğiz. Ne yapacağımızı göreceğiz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi