Bursaspor’da oynadığı 2 dönem boyunca hem futbolu hem de karakteriyle taraflı tarafsız herkesin gönlüne taht kuran Timsah’ın 10 numarası Pablo Martin Batalla’yla ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Yeşil Beyazlı formayla futbol hayatını sonlandırabileceği konuşulan Tangocu’da sıcak gelişme yaşandı.

YÖNETİM DEĞİŞİMİ OLMUŞTU

Ali Ay ve yönetimiyle fikir anlamında ters düştükten sonra ülkesi Arjantin’e dönen Batalla, geçtiğimiz sezon herhangi bir kulüpte forma giymemişti. Çalışmalarına bireysel olarak devam eden Batalla, şartların olgunlaşması halinde Bursa’ya dönüş sinyali vermiş ve yeniden formayı giymek için açık kapı bırakmıştı. Timsah’a futbolculuğunun yanı sıra antrenör olarak da hizmet vermek isteyen 35 yaşındaki tangocu, Türkiye’de pro lisans kursuna katılarak sertifika almak istediğini de yakın çevresiyle paylaşmıştı. Ancak son gelen bilgiler Bursaspor taraftarını hayal kırıklığına uğratacak cinsten.

ÜLKESİNDE DEVAM EDECEK

Transfer tahtasının açılması ile ilgili yoğun bir mesai harcayan Bursaspor yönetimi, Pablo Martin Batalla ile hiçbir temas kurmadı. Kariyerine ülkesinde devam etme kararı alan Arjantinli oyuncu, yaşadığı şehir olan Vitez’in 3’ncü Lig’deki temsilcisiyle dirsek temasında bulunduğu öğrenildi. TFF’nin bu yıl antrenörlük kursunu iptal etmesi de Batalla’nın kararında rol oynarken, başarılı orta saha oyuncusunun bu eğitimi Arjantin’de alacağı öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi