Maçtan sonra yayıncı kuruluşa demeç veren Kerem Can Akyüz isim vermeden, ardından da Anıl Karaer, Özer'in adını vererek, maç gecesi yaşanan olayları anlattı.

Anıl, "Özer gece 00.30'da Özlüce'de kampı terk etti. Birkaç saat sonra tesislere döndü. Kendisiyle konuştuk. Ama bize ihanet etti" dedi.

GECE KAMPI TERK ETTİ

Bursadabugün'ün ulaştığı bilgilere göre, Özer, Bursa'da ilk 11'de başlamayacağını öğrenince, gece yarısından sonra bütün eşyalarını toplayıp kampı terk ettiği öğrenildi.

34 yaşındaki 2.Kaptan'ın 2 saat sonra karar değiştirerek tesislere döndüğü ve yattığı bildirildi.

BUZ, ÖZER'İ OTOBÜSTEN İNDİRDİ

Sabah, Yenişehir 'deki özel uçağa gidecek takım otobüsüne binen Özer'i, yaşanan gelişmelerin ardından teknik direktör İrfan Buz'un, yardımcıları aracılığıyla otobüsten indirdiği ve "kampı izinsiz terk ettiği", disiplinsiz hareketlerde bulunduğu için Adana'ya götürmediği ortaya çıktı. İrfan Buz, maçtan sonra, Özer kriziyle ilgili olarak, "bunlar yaşandı. Ama yorum yapmak istemiyorum" demekle yetindi.

"BİZİ SABOTE ETTİ"

Maçtan sonra 2 takım arkadaşı "bizi sabote etti" dediği ve 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Özer'in kampta yaşattıklarıyla ilgili Başkan Mesut Mestan'ın nasıl bir tavır alacağı merakla bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi