Bursaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin Bursaspor’un son durumunu değerlendirirken “Şuan ki yerimiz hoş bir yer değil. Beklediğimiz sonuçları alamadık. Kaybedince de doğal olarak düşme potasındayız. Futbolda böyle şeyler olabiliyor, kötü günler geçirebiliyoruz. Fakat düştüğümüz yerden kalkmamız gerekiyor. Önümüzdeki iki maçı kazanıp daha doğru yerde bitirmemiz gerekiyor devreyi. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor. Psikolojik durumu da yönetmeye çalışıyoruz. Oyuncularımızı motive etmeye çalışıyoruz önümüzdeki iki maç için. Savaşıp bu 6 puanı alıp daha yukarda devreyi bitirmek istiyoruz.” dedi.

3 puanı alabileceğimizi düşünüyorum

Pazar günü deplasmanda oynanacak Somaspor maçı için de değerlendirmelerde bulunan Ertekin “Soma’da bizim gibi genç ve savaş bir takım. Bu hafta saha içerisindeki mücadele gücümüzü yükselterek ve cezalı sakat oyuncularımızın dönüşü ile birlikte 3 puanı alabileceğimizi düşünüyorum. İnşallah bu maçı kazanıp, Nazilli maçına da moralli bir şekilde çıkarız.” dedi.

Sakat ve cezalı oyuncular

Sakatlığı bulunan oyuncular hakkında “Ertuğrul büyük ihtimalle iyi durumda ve görev alabilecek gibi duruyor. Hasan’a daha sonra görev verebiliriz. Çünkü Hasan uzun süredir sakattı. Kondisyon eksikliğinden dolayı belli bir kıstas koymamız gerekecek. Sakat ve cezalı oyuncularımızın dönmesi bizim için bir avantaj ve bunun lehimize sonuçlanıp  kötü gidişatı durdururuz." dedi.

Kamp yapmamız gerekiyor

Devre arasında mutlaka kamp yapmaları gerektiğini söyleyen İsmail Ertekin “ Hava şartlarına göre Bursa veya dışarıda olup olmayacağına duruma göre karar vereceğiz. Kamp yapmayı düşünüyoruz. Transfer yasağını açsak ta açmasak ta kamp yapılması gerekiyor. Çünkü bu oyuncularla devam edeceksek, buna göre yeni bir planlama yapmak lazım.” dedi.

Zordayız dardayız...

Transfer tahtası hakkında İsmail hoca “Burası Bursa. Bursa’da her şey mümkün. Bu şehir şuan ki durumu hak etmiyor. Birlikte olursak becerebiliriz. Yine aynı şeyi söylüyorum. Zordayız dardayız ve birlikte olmak zorundayız. Eğer şuan da kulübe yardım edilmeyecekse, ne zaman yardım edilecek?” dedi.

Konuşunca aleyhimize işliyor

Hakemler ile ilgi konuşan İsmail Ertekin “Bunları konuştuğum zaman sanki gıcık varmış gibi inadına gelip aynı şeyleri yapıyorlar. Konuştukça aleyhimize çalınıyor düdükler. Yönetim kurulunun benden daha çok dile getirmesi gerekiyor.” dedi.
 

Editör: Haber Merkezi