Geçtiğimiz hafta oynanan Afyonspor maçını değerlendiren Bursaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin “Geçmişten ders almamışız. Acemilikten başka bir şey değil. Zaman çalmayı kötü bir şekilde değerlendiriyoruz. Panik yaptığımızdan dolayı, son 10 dakika sıkını yaşadık. Bu sezon 3 veya 4. kez böyle gol yiyoruz. İnanılmaz üzüldük. Çok değerli 2 puan kaybettik. Batman’da telafisini yapacağız. Gerekli çalışmaları yapıyoruz.

Hasan Ayaroğlu dönüyor

Hasan Ayaroğlu’nu önümüzdeki haftadan sonra sahada göreceğimizi düşünüyorum. Salonda çalışıyor. Dönüş için çabalıyor. Tecrübeli oyuncularımız sahada, tecrübesini ortaya koyunca +1 öne geçiyoruz. O isimler geri gelince gençlerimize daha iyi yol gösterecektir. En yakın zamanda gelirler.

Sıkıntımızı biliyorsunuz

Devre arasında Eren Tunalı Milli Takım’a gitmişti. Mustafa Genç’i orada oynatabilir miyizi düşündük. Hazırlık maçlarında Mustafa iyi oynamıştı o bölgede. Ama istediğimiz, beklediğimiz gibi olmadı. Eren Tunalı’nın da kötü oynadığı maçlar oldu. Bireysel ve isim olarak değerlendirmemek lazım. Sıkıntımızı biliyorsunuz. Müdafaada çeşitli oyuncuları oynatıyoruz. Kim verimliyse onu görmek istiyoruz. Bu haftaki tercihimiz bizim istediğimiz gibi olmadı.

Transfer Tahtası

Şu ana kadar transfer yapılmayacakmış gibi savaşa devam ediyoruz. Böyle düşünüyoruz ve hareket ediyoruz. Transfer açılırsa bizim için milli piyango olacak. Görüntü o. İnşallah açılır. Benim söyleyeceklerim bu konuda sınırlı. UEFA’dan gelecek habere göre hareket edeceğiz.'' şeklinde açıklamalarda bulundu.

Editör: Haber Merkezi