Deneyimli çalıştırıcının zorlu karşılaşmaya futbola geri döndükten sonra performansından memnun kaldığı Özer Hurmacı’yla başlaması büyük bir olasılık olarak kabul ediliyor.

OYUNCULARINDAN GALİBİYET İSTEDİ

2. Lig’de ikinci yarının ilk maçına hafta sonunda Afyonspor karşısına çıkacak Bursaspor’da tüm hesaplar galibiyet üzerine kuruldu. Teknik direktör İsmail Ertekin dün Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde izinden dönen oyuncularını zorlu maç öncesi toplarken, Yeşil Beyazlılar’dan üç puan istedi. Ligin ilkyarısında oynanan maçta rakiplerinin kazandığını hatırlatan deneyimli teknik adam hem rövanşın alınması hem de ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapılması adına kazanmak zorunda olduklarını oyuncularına bildirdi. Ertekin’in zorlu mücadelede ilk 11’de en önemli kozunun Özer Hurmacı olması bekleniyor.

ÖZER’İN PERFORMANSINI BEĞENDİ

Futbola dönen 36 yaşındaki kramponun takıma katıldığı günden itibaren sergilediği performans İsmail Ertekin’i memnun etti. Oyun planını Özer Hurmacı üzerine kurmayı kafasından geçiren tecrübeli çalıştırıcının bu kararı almasında deneyimli futbolcunun hazırlık maçları ve taktik antrenmanlarda etkili bir görüntü çizmesi etken oldu. Son anda bir değişiklik yaşanmazsa Özer Hurmacı 14 numaralı formasıyla Afyonspor karşısında ilk 11’de sahaya çıkacak. Ertekin yeniden kadroya giren Çağatay Yılmaz’ı maça kadar deneyecek. Çağatay’ın bu haftaki performansı ilk 11’de başlayıp başlamayacağını belirleyecek.

Editör: Haber Merkezi