Düzcespor beraberliği sonrasında basın toplantısında konuşan Bursaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin 'Galip de gelebilirdik, oyuncularımız dediklerimizi uyguladılar ama sonuçlandırmada başarısız olduk.' dedi.

İsmail Ertekin "Bu ligin maçını oynadığımızı düşünüyorum. Zaman zaman iyi, zaman zaman kötü işler yaptık. Sonuç itibariyle 3 tane pozisyon verdik. 3 tane de net yakaladık. Aleyhimize olan pozisyonlarda başarılı olduk ama lehimize olan pozisyonlarda başarılı olamadık. Mücadele gücü yüksek bir maçtı. Bazı pozisyonlarda acemilikler yaptık. Bugün usta oyuncumuz da acemilikler yaparak gol kaçırdı. İlerleyen zamanlarda daha çok çalışarak maç kazanmaya çalışacağız. Biz pozisyonları Cenk forvet, Berat da kanat oynarken buluyoruz. Berat kenardan geldiğinde pozisyon buluyor. 2 tane de pozisyon yakaladık. Galip de gelebilirdik, oyuncularımız dediklerimizi uyguladılar ama sonuçlandırmada başarısız olduk.

Çağatay Yılmaz'ın takıma döönecekmi sorusuna Ertekin "Çağatay’ın sezon başında kadroya ismini yazmadığımız için bu devre bizimle olamayacak. Devre arasından sonra da bizimle olacak." dedi.

Eksi 3 puan sorusuna Bursaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin "Benim evi satarız. Herkes cebindeki çıkarır. Bursa şehri 3 puan cezası yiyiyorsa eğer bu hepimizin suçudur." dedi.

Editör: Haber Merkezi