Altınordu’yu 1-0 yendikleri karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, rakibin genç oyuncusu Batuhan Kırdaroğlu’nun 50’nci dakikada fibula kemiğinin kırılmasından dolayı üzüntüsünü dile getirirken, geçmiş olsun dileklerini ileterek, “ Biz de üzüldük, kimse bunu istemez” dedi.

İNANÇLA İLGİLİ SIKINTILAR VARDI

İzmir ekibinin kendilerinden daha iyi oynadığını vurgulayan Buz, “ Biz cevap veremedik. Organizasyonda zaman zaman sıkıntılar yaşadık. İstediğimiz Bursaspor’u göremedik. İkinci devre oyuna hakim olmaya başlarken, Tayfur’un atılması olayı gerçekleşti. 8 gün içerisinde 3 kez oynadık, 3 kez kazandık. Bu takım 7 haftada 7 puan almıştı. Özgüvenle ve inançla alakalı sıkıntılar vardı. Kaliteli bir kadroya sahibiz. Ama takım halinde çözüm üretmediğiniz zaman sıkıntı yaşayabiliyorsunuz. Şu an iyi niyetli çalışmanız vardı” diye konuştu.

DAHA İYİSİ İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ

Maçta iyi mücadele ettiklerini ifade eden İrfan Buz, “Klas bir gol geldi Traore’den. Bundan sonra da takdire şayandı, hepiniz gördünüz. Dışarda olan Bursaspor taraftarı burada olsaydı, çok daha farklı olabilirdi.  Bizim itici gücümüz büyük Bursaspor taraftarıdır. Onlardan eksik oynamak zor. Şu dönemeçte sonuçlar çok önemli. O yüzden de çok mutluyuz. Sevinç çok büyük oldu. Takımı tebrik ediyorum. Daha iyi olması için mücadele edeceğiz. Eylemin içerisinde kendi müsabakalarımızla bunu değiştirebiliriz. Adana’da kar yağmasını biz değiştiremeyiz ama biz kendi elimizdekini değiştirebiliriz. Makas daralıyor, Ekol Göz Menemenspor’a odaklanmak istiyoruz, başka bir şey düşünmüyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi