TFF 1’nci Play-Off yarı final ilk karşılaşmasında Adana Demirspor ile sahasında 0-0 berabere kalan Bursaspor’un teknik patronu İrfan Buz, kazanmış olmaları halinde daha avantajlı olabileceklerini söylerken, “  Müsabakadan önce şunu da düşünmeniz gerekiyor. Kendi sahanızda oynadığınızda, hem gol atmak zorundasınız aynı zamanda da gol yemeyeceksiniz. Gol yerseniz 2 gol atmak zorundasınız. Bu yüzden takımım dengeli oynamak durumundaydı. Takımımız elinden gelen her şeyi yaptı” dedi.

GOL YEMEMEK ÖNEMLİYDİ

Sahada net pozisyonlarının da bulunduğunun altını çizen Buz, “ Maalesef gole çeviremedik. Takım hüviyetini gösteren bir Bursaspor vardı. Tabii ki kazanmak isterdik ancak ikinci ayağı var bunun. O yüzden bütün müsabakaları çok doğru oynamak gerekiyor. Gol yemeden berabere kalmak önemliydi bizim açımızdan. İkinci ayağa bakacağız tabi ki” açıklamasında bulundu.

SERDAR ÖZKAN ÖNEMLİ OYUNCU

Burak Kapacak’ı oyundan almasıyla ilgili de konuşan İrfan Buz, “ 20 yaşında bir arkadaşımız. Gerçekten çok yetenekli ama bugün gününde değildi. Yerine giren Serdar Özkan da benim için çok çok önemli bir oyuncu. Sakatlığı vardı ama biz farklı başladık. Burak bugün istediğimiz oyunu vermedi ama daha önce vermişti. Önümüzdeki maçta ondan daha iyi performans bekliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi