İrfan Buz Lig Radyo'ya yaptığı açıklamada ''Bursaspor ile kısa zamanda zor bir göreve geldik. Son 4 hafta içinde 5 lig maçı 2 play off müsabakasına çıktık. Son 7 haftada sadece 7 puan alan takım mental açıdan sıkıntılıydı. Biz bunu göreve gelip maximum seviyeye çıkartmaya çalıştık. Bunu ilk etapta 4 lig maçında 10 puan alarak play off hattını garantiledik.'' dedi.

İstediğimiz noktada tamamlayamadık

Hatayspor maçında gençlere şans vermeye çalıştığını bildiren İrfan Buz:'Play off maçlarında çok gol kaçırdık. İkinci maçta tam her şey bizim lehimize giderken 53.dakikada ayaktan ele çarpan top 'VAR' kararıyla penaltı oluverdi. Bu takımımızı demoralize etti. Ona rağmen yakaladığımız pozisyonlar var. Malesef sonuçlandıramadık. Biz üst lige çıkmayı çok istedik. Ama sonuçlandırma sıkıntılarımız vardı. Ligi istediğimiz noktada tamamlayamadık' ifadelerini kullandı.

Bursaspor için hazırız

Buz, ''Bizim anlaşmamız 'Süper Lig'e çıkılırsa' şeklindeydi. Yeni yönetim göreve geleceği için şunu belirtmem lazım ki benim için Bursaspor her zaman çok önemli yerdedir. Malatya ve Samsunspor, sezon başı kadro mühendisliğini yaptığımız iki takım da şampiyon oldu. Ekip olarak eğer devam edilmek istenirse her zaman göreve Bursaspor için hazırız.'' şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi