TFF 1’nci Lig’in 16’ncı haftasında Ekol Göz Menemenspor’a 2-1 mağlup olan Bursaspor’un çiçeği burnunda teknik direktörü İbrahim Üzülmez, karşılaşmanın ilk bölümünde doğru durarak pozisyonlar bulduklarını kaydetti.

İkinci yarıda 1-0’lık skorun ardından kırılma anlarının bulunduğunu söyleyen Üzülmez, “ Burak, Igor ve Selezynov’la yakaladığımız pozisyonlar vardı. İkinciyi bulsak belki maçın seyri biraz daha değişebilirdi. Ama futbol böyle bir şey. Siz atamadığınız zaman rakip en ufak hatanızdan değerlendirdiği pozisyonla 1-1’e getirdi” diye konuştu.

BASİT GOLLER YEDİK

Yedikleri ikinci golü de değerlendiren İbrahim Üzülmez, “Bu ligde bu goller çok görülüyor. Ama bizim gibi direkt hedefe giden takımlar böyle basit golleri yediğiniz zaman zaten mağlubiyet kaçınılmaz oluyor. Üzgünüz ama takım içerisinde eksiklerimiz var. Oyun içerisinde daha fazla düellonun içinde olmamız ve rakip kadar istememiz lazım” dedi.

OYUNCULARA FİZİK ELEŞTİRİSİ

Ekol Göz Menemenspor’un kalite olarak Bursaspor seviyesinde olmadığını dile getiren Üzülmez, “İsteyerek, coşkulu oynayarak ve mücadele ederek skoru lehine çevirdi. Onları da tebrik ederim. Yapacak çok şeyimiz var. Özellikle oyuncularımızın fizik olarak biraz daha kendilerini iyileştirmeleri gerekiyor. Bunu yapacak olan bizleriz, bu maçtan alacağımız dersler var” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi