TFF 1’nci Lig’in 27’nci haftasında Ekol Hastanesi Balıkesirspor önünde 3-1’lik skorla kazanan Bursaspor’un Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, rakipleri Harayspor ile BB Erzurumspor’un puan kaybetmesinin kendileri için ekstra bir motivasyon olduğunu dile getirdi.

KOLAY BİR LİG DEĞİL

Bu ligde son virajda daha çok puan kayıpları olacağını aktaran Üzülmez, “ Önemli olan bizim maçlara iyi motive ve konsantre olup,  bu son virajlardaki maçlarda kayıp vermemek. Kolay değil tabi… Bu lig oyunsal değil ama mücadele anlamında kolay olmuyor. İyi mücadele ettik. Oyuncularıma maç öncesinde söylediğimizde rakip ikinci bölgede bekleyen, hızlı hücuma çıkarak etkili olmaya çalışan bir takımdı. Onlara bu fırsatı vermedik. Etkili oynadık. Maçın başından sonuna kadar oyun kontrolü elimizden tutarak istediğimiz 3 puanı aldık, mutluyuz” dedi.

SIRADA BOLUSPOR VAR

Ekol Hastanesi Balıkesirspor galibiyetinin sevincini yaşayacaklarını söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, “Cumartesi günü oynayacağımız çok çok önemli bir Boluspor maçı var. Oradan da istediğimiz sonucu almak istiyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi