Hüseyin Akdemir sosyal medya hesabından şu mesajı yayınladı "Değerli Bursasporlular, Herkes ile fikir alışverişi yapabiliriz fakat vaat ve ideallerine inanmadığımız isimler ile, sırf seçilmek için işbirliği yapmayız, yapmadık. Uyumsuzlukların zararı ortadadır. Koltuk için pazarlık değil, Bursaspor için fedakarlık hepimizin ilkesi olmalı."

Hüseyin Akdemir kimdir?

Bursaspor'da Olağan Genel Kurul'da Başkan adaylığını açıklayan Hüseyin Akdemir yine daha önce bu kulüpte İdari Asbaşkan olarak görev yapmış ve 2015 yılında görevinden istifa etmişti. Hüseyin Akdemir istifası sonrası yaptığı açıklamada,  30/11/2015 tarihi itibari ile Bursaspor Kulübü İdari Asbaşkan'lık görevimden istifamı Bursaspor Kulübüne iletmiştim bugün de bunu kamuoyuna açıklıyorum. ifadelerini kullandı.

"NASA'YA BORU İMALATI YAPIYOR"

Hüseyin Akdemir daha önce gıda işiyle ilgilendi. Şu anda Bursa Gemlik Serbest Bölge ve Almanya'da fabrikaları var. NASA'ya uzay mekiklerinde  ve Cruise gemilerinde kullanılmak üzere tersanelere boru imalatı yapıyor. Alanında dünyanın önde gelen firmalarından birine sahip. Ayrıca Torunlar Holding yöneticileriyle de akrabalığı bulunuyor.

Editör: Haber Merkezi