Son seçimli genel kurulda başkan adayı olan ve küçük bir fark ile başkanlık yarışında Ali Ay'ın gerisinde kalan Hüseyin Akdemir, kongre gündemi ve yeniden adaylığı konularında Bursa.com'a özel açıklamalarda bulundu.

SÜRECİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

Bir süredir ABD'de bulunduğunu ve Bursaspor'un içinde bulunduğu durumdan büyük üzüntü duyduğunu belirten Akdemir, "Biz Bursaspor için doğru bir kurgu ve bambaşka bir gelecek üzerinde çalışmıştık fakat kaybettik. Bu takdir üzerine köşemize çekildik ancak hayal ettiğimiz Bursaspor için networkümüzde bulunan profesyonellerle görüş alışverişinde bulunmaya devam ettik. Süreci yakından izliyoruz" dedi.

HANGİ KONGRE?

Açıklanan kongre kararı üzerine, yeniden adaylığı hakkında çıkan söylentilere de değinen Hüseyin Akdemir, "Hangi kongre?" sorusu ile başladığı sözlerine "Henüz netleşen bir kongre tarihi yok. Bu sebeple söyleyeceğim her şey kadük kalır. İhtimaller doğrultusunda çalışabiliriz ama ihtimallere göre karar vermeyiz" diyerek devam etti.

GELECEK İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Belirsizliğin hem mevcut yönetimin, hem de aday olmayı düşünenlerin, yani Bursaspor'un işini zorlaştırdığını savunan Akdemir ayrıca "Sık yaşanan tartışmalı kongre süreçleri camianın birliğine zarar veriyor fakat gerekli sevgi, saygı ve güvenin tesisi için yeni bir başlangıç şart. Bunun zamanlaması da hayati öneme sahip. Temmuz ayına sarkacak bir kongrede gelecek yönetim birçok hamle için geç kalmış olacak. Gerekli kaynak yaratılmazsa Haziran'da alınabilecek olası transfer yasağının diyetini yeni gelen yönetim mi ödeyecek?" şeklinde konuştu.

Adnan Batır \ BursaCom

Editör: Haber Merkezi