Sandığa tek aday Mesut Mestan ile girecek olan Bursaspor’da, kongreye sayılı günler kala Hayri Yazıcı adaylık için kolları sıvadı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

DUVARDA RESMİM İÇİN ADAY OLMAM!

Kendisi hakkında ortaya atılan iddiaları Bursa Hayat Gazetesi köşe yazarı Osman Korkmaz’a tüm samimiyetiyle değerlendiren 73 yaşındaki tecrübeli isim Yazıcı, “Duvarda sadece fotoğrafım olsun diye başkanlık gibi bir niyetim yok. Rahmetli kardeşim zamanında kasası artıda olan Bursaspor, ne yazık ki bugünlerde büyük borçla alt lige düştü. Eğer bu durumdan kurtulmak ve hedef takım olmak istiyorsak hep birlikte hareket etmek zorundayız. Aday ol diyorlar ama bu zorlu ve kritik süre, tek başına Hayri veya başka isimle düzelmez. Tüm kentin desteğini arkamda hissedersem sorumluluktan kaçmam” ifadelerini kullandı.

EMİRSULTAN’A GÖMECEKLER

Ayrıca Yazıcı, “Bizim aile mezarlığımız Emirsultan‘da ve tıpkı kardeşim İbrahim Yazıcı gibi ben de bu topraklara gömüleceğim. Bu şehre çok şeyler borçluyuz. Unutulmasın ki Yazıcı ailesinin Bursa kentine olan aşkı ve Bursaspor‘a karşı tükenmek bilmeyen sevgisi tahminlerin çok üstündedir” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi