Spor Toto 1.Ligi’nin 25. haftasında Bursaspor, bu akşam evinde Tuzlaspor önünde galibiyet arıyor. Yönetim krizinin ardından Altınordu (1-0) ve Samsunspor (1-1) maçlarından 4 puan çıkaran Timsah, taraftarının da desteğiyle kazanıp, ateş hattından çıkmak istiyor.

MAÇ SAAT 20.00’DE

Bitci Timsah Park’ta saat 20.00’de başlayacak maçı İzmir Bölgesi A Klasmanı Hakemi Emre Kargın yönetecek. Kargın’ın yardımcılıklarını Emre Kargın'ın yardımcılıklarını Hüsnü Emre Çelimli ve Hüseyin Aylak yapacak. Maçın 4. hakemi ise Enes Kanpara. Bu önemli karşılaşma, TRT SPOR ile Beinsports Max1 81. kanaldan naklen ekrana gelecek.

Bursasporlu taraftarların, indirime gidilen biletler ve biten tribün blok cezalarının ardından bu karşılaşmaya büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Tamer Tuna yönetiminde ligde çıktığı 5 maçta; 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgiyle 6 puan toplayan yeşil-beyazlı ekip, ligin ilk yarısında İstanbul’da 0-0 berabere kaldığı Tuzlaspor’dan rövanşı almayı amaçlıyor.

TİMSAH’TA 2 EKSİK VAR

Bursaspor’da; geçen gün Belçika’da menisküs ameliyatı olan Massimo Bruno ile sakatlığı devam eden Elton Acolatse takımdaki yerlerini alamayacak. Sakatlığı geçen Luka Çapan ise kadroda yer alacak.

KUBİLAY SÖNMEZ KADRO DIŞI

Teknik ekip tarafından süresiz kadro dışı bırakılan Kubilay Sönmez de, bundan böyle takımda forma giyemeyecek. Teknik direktör Tamer Tuna’nın 4 yeni transferden Enver Cenk Şahin ve Joao Pedro’ya bu maçta ilk 11’de forma vermesi bekleniyor.

İŞTE TİMSAH’IN MUHTEMEL 11’İ...

Bursaspor’un muhtemel 11’i ise şöyle: Erhan Erentürk- Mert Yılmaz, Nico Zalazar, Furkan Emre Ünver, Onur Atasayar- Burak Altıparmak, İsmail Yüksek, Hasan Ayaroğlu- Namık Alaskarov, Joao Pedro, Enver Cenk Şahin.

Editör: Haber Merkezi