Spor Toto 1.Ligi’nin 34.haftasında Bursaspor, Bitci Timsah Park'ta Denizlispor'u 1-0 mağlup etti. Maç sonu basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hasan Ayaroğlu şunları söyledi;

Hasan Ayaroğlu: "Çok rahat kazanabileceğimz bir maçtı. Geçen hafta Gençlerbirliği maçında da çok pozisyon harcadık. Bizde maçların böyle sterli geçmesini istemeyiz, taraftarlarımza rahat maç izlettirmek isteriz ama biz mücadele ve oyun anlamında doğru şeyleri yapıyoruz. Sadece gol bölgelerinde artık strestenmi yoksa başka bir şeyden mi bilmiyorum çok kolay goller kaçırıyoruz. Önümüzde kalan 4 maçıda kazanmak istiyoruz. Tüm maçları kazanabilecek kapasitede bir takımız. Taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum, bu kadar zor durumda olmamıza rağmen yalnız bırakmıyorlar. Bize çok büyük direnç ve destek veriyorlar. İnşallah onlarında yüzlerini kara çıkartmayız ve Bursaspor bu sene bu ligde kalır. Bizde elimizden gelenin fazlasını yapıp hayırlısıyla bu sezonu bitiririz.

Kendi performansı ile ilgili soruya Hasan Ayaroğlu "Kendi performansımdan memnunum ama önemli olan takım oyunu oynayabilmek. Takımım için elimden gelen herşeyi terimin son damlasına kadar yapmaya çalışıyorum. İnşallah bana inananları ve güvenenleri mahçup etmiyorumdur." dedi.

Editör: Haber Merkezi