Ülkemizi geçtiğimiz yıl kupa şampiyonu olarak Avrupa'da temsil etmesine karşın sezon sonunda Bursaspor ile birlikte Spor Toto 1'nci Lig'e düşen Akhisarspor, son 2 sezonda çalıştırdığı takımları Süper Lig'e çıkarmayı başaran ve Bursaspor'a transferi konuşulan Mehmet Altıparmak ile el sıkıştı. Tecrübeli teknik adam Akigolarla 1 yıllık sözleşmeye imza atacak.

Bursada Bugün'e özel açıklamalarda bulunan Altıparmak, Ege temsilcisinin başkanı Hüseyin Eryüksel'in Ankara'ya kadar gelerek kendisiyle görüştüğünü ifade ederken, " Sayın Başkan beni çok istediğini ifade etti ve Süper Lig'e çıkmak için gerekli kadroyu kuracakları söyledi. Ben de borcu olmayan Akhisarspor ile hedeflerimiz örtüştüğü için 1 yıllik anlaşmaya vardım" diye konuştu.

MESTAN'LA GÖRÜŞTÜ

Bursaspor başkan adayı Mesut Mestan'la da telefon görüşmesi gerçekleştirdiklerini ifade eden Altıparmak, " Bu sabah kendisini aradım ve bana olan ilgilerinden dolayı teşekkür ettim. Akhisar'la anlaştığımı ilettim. Hakkını helal etmesini istedim o da başarılar diledi ve gösterdiğim nezaket için teşekkür etti" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi