Muazzam bir maç önü ve sezonun en güzel, en dolu tribünleri ile desteğin en güzelinin verildiği, her şeyin galibiyet için hazır olduğu bir maçı kazanamadık.

Neden kazanamadık?

Bu sorunun cevabını herkes biliyor. O sebeple yazmayacağım(!)

Gelelim şimdiye...

Bu mağlubiyeti (beraberlik mağlubiyet etkisi yaptı bende) kendi çıkarımıza nasıl çevirebiliriz?

Yapılan yanlışlara yeteri kadar sabrettik ve artık sabrın bittiği ama vaktin olduğu bir süreçteysek eğer, bir an önce temiz bir kağıdı önümüze koyup,

YAPILMASI GEREKENLER

başlıklı bir planlama yapmalı ve ilk sıraya SPORTİF DİREKTÖR belirlenmeli ve

ONUN FUTBOL AKLI ile

YENİ BİR TEKNİK DİREKTÖR belirlenmeli.

Ben yine aynı noktadayım: Sn.Bizati, samimiyetle ve var gücüyle çabaladı durdu ama maalesef kalibresinin yetmediği belli olduktan sonra da görevine devam etti. Kadro seçimlerinde, oyuna müdahalelerdeki eksiklerinde kendisini analiz etme şansı bulduk. İyi niyetine ve çabasına inanıp bekledik ama olmayacağı netleştiğinden beri ki bazıları bunu en baştan söylüyordu ama ben şans verilmesi noktasındaydım, şimdi benim gibi düşünenler de desteği kesti artık. Verdiği emeklere teşekkür edilmeli ve BİZİ TAŞIYACAK bir hoca ile hemen anlaşılmalı.

Hakemler zaten beceriksiz ve aleyhimize kararlar verme konusunda ortak karar almış gibi davranırlarken, hocamız da buna müsaade edercesine izliyor maçı.

Sn. Emin Adanur, duayen Serkan Yetişmişoğlu'na "Sportif Direktörlük için 1-2 isme düşürdüm listeyi" demiş.

Hemen kararını versin ve gelecek olan kaliteli bir Sportif Direktör ile hoca seçimini yapsın. Hoca seçimlerinde başarılı olamayan yönetim, inşallah futbol aklı noktasında iyi bir Sportif Direktör seçebilir. Son moda bir söz var ya "Düğme en baştan yanlış bağlanmasın." yine...

Bu kötü günlerin bitmesi isteniyorsa eğer Bursalı, Bursasporlu olduğu belli olan tüm isimlerden fikir alınmalı.

Birlik ve beraberlik isteniyorsa kimse ego yapmayacak ve gidilmesi gereken kapılara gidilecek, davet edilecekler edilecek, istişareden uzak durulmayacak bence.

Şehrin maddi desteği hiç denecek kadar azken, manevi destek verenlerin de takatı tükenmeden icraatleri doğru yapmalı artık.

Hepimizin ortak sevdası Bursaspor'umuz için aklıma gelen reçete bu ilk planda. Elbette klavyeden yazmak kolay, karar alıcıların işleri daha zor. Ne yapayım?

Sadece dua ediyorum:

Bursaspor için hayırlı olanı yapmayı nasip etsin Allah'ım.

Herkesin kendince doğruları var. Kendince bu durumlara çözümleri vardır. Yazın, söyleyin...

Saygılarımla.