A.Demir deplasmanından 3 puanla dönmek, ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak, tüm camiaya iyi geldi.

Sosyal medyada maçtan önce başlayan atışmalar, sonrasında da devam etti. Hatta A.Demir kulübünde M.Akyüz ayrıldı, başkan bile taraftarlarla tartıştı. Sanırım sadece 3 puan kaybetmedi A.Demir...

Ama bizim hedefimiz ve ideallerimiz net. Bu denli uzun süre bir önceki maça takılı kalmaya gerek yok; galibiyette de mağlubiyette de.

Altınordu takımı bu hafta vasat altı bir oyunla farklı yenildi ama biliyorsunuz ki bize gelen her takım ayrı bir coşku ve ayrı bir hırsla geliyor. Bizim gençler de onları eli boş gönderecek bir enerji ile sahada olacaktır.

Emirhan ve Furkan Emre'nin yokluğunda Mustafa Er'in seçenekleri ne olabilir, diye herkese sordum. Ortak cevap genelde seçeceği sisteme göre değişiyor. Yani top bizdeyken 3-5-2 , rakipteyken 5-3-2 oynayacaksak Ramazan'ı düşünenler, Kerem Şen'le beraber orta saha tandemini Burak Altıparmak üzerine kurarken, 4'lü oynarsak Aykut'u ve Cüneyt'i merkez önde ve Ramazan'ı  bir önde çapa yaparak, 6-8 pozisyonunda görebilecegimizi ifade ederken, Çağatay'lı bir sol ön durumunda ise Onur'u sol tandemde tutarken, Ramazan'ı Burak'ın yanında değerlendirdiler. Özünde, sistemi işletebilecek takviyeye sahibiz; maçın gidişatına göre M.Er yedek bir sürü planlama yapıyor ve antrenmanlarda ögrencilerini çalıştırıyordur.

Giresun maçı öncesi iyi bir öz güven getirisi olmakla birlikte, puan cetvelinde de bizim elimizi rahatlatacaktır.

Destek olmak konusunda, hem maddi anlamda hem de manevi anlamda bir hareketlilik yaşandı Bursa'da. Umalım da bu maç için de daha hareketli destekler olur.

Oyuncuları, maddi olarak motive etmenin yanında, şehrin onlara sahip çıktığı hissi daha da etkili bir güç verir onlara.

Bizlerin de gündemi bu maç üzerinde tutması güzel olacaktır ancak aşırı şekilde güven veren sözcükler, kaygı düzeyini daha fazla arttırır. "Sen yaparsın." cümlesi, ilk planda destek hissi verse bile, arka planda bu desteğe layık olamama korkusu, ciddi kaygı sebebidir. En güzel destek cümlesi her daim "Elinizden geleni yapacağınıza inanıyoruz." dur. İki cumle arasında ciddi farklar vardır.

Sizler de lütfen sosyal paylaşımlarınızda buna dikkat ediniz.

#GündemAltınordu

Saygılarımla.