Bursaspor Divan Yönetim Kurulu Başkanı Galip Sakder Pazar günü oynanacak olan Bandırmaspor maçı ile ilgili bir açıklama yaptı.

Bursaspor'un lig te oynadığı maçta bir türlü bekleneni veremediğini ancak, ümitlerin tükenmediğini ve Süper lig hedefinin devam ettiğini kaydeden Galip Sakder Bursaspor'un eski futbolcusu Deniz Kolgu'nun Sportif Direktörlük görevine getirilmesi ile yeni bir sayfa açıldığını belirterek; "Deniz, Bursaspor'da yıllarca oynamış bir arkadaşımız. Futbolun içinden gelen bir isim. Bursaspor Yönetim Kurullarında görev yaptığım dönemlerde Bursaspor'un oyuncusu idi. Yıllarca bu formaya ,armaya hizmet etmiştir. Bu ligi iyi bilen bir isim. Umarım ve temenni ederim ki başarılı olur" dedi.

Bandırmaspor maçının Bursaspor açısından keskin bir viraj olduğunu ve önemini dile getiren Bursaspor Divan Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı Sakder taraftara da seslenerek; "Gelin bugün Bursaspor'umuzu yalnız bırakmayalım. Büyük Bursaspor taraftarına bugün çok ihtiyacımız var. Kötü gidişe dur diyebilmek için oyuncularımıza destek olalım. Gün artık birbirimizi eleştirmek değil, birlik ve beraberlik günü olmalıdır. Onun için de tribün desteğine ihtiyaç var" diyerek görüşlerini açıkladı

Editör: Haber Merkezi