Bursaspor’un tarihinde en kötü günlerini yaşadığı sezon öncesi yapılacak olan bu toplantıda Bursaspor Kulübü Başkanı Ömer Furkan Banaz’ın kulübün son durumu hakkında Divan Kurulu üyelerine önemli açıklamalarda bulunacağını kaydeden Galip Sakder üyelerin toplantıya ilgi göstermelerini ve alınacak olan kararlara ortak olmalarını istedi.

Bursaspor camiasının, iş dünyasının, sivil toplum örgütlerinin bu zor günlerde Bursaspor’a sahip çıkmasını da isteyen Bursaspor Divan Yönetim Kurulu Başkanı Galip Sakder büyük bir marka olan Bursaspor’un eski günlerdeki gibi başarıyı yakalamasının gerçekleşeceğine inandıklarını söyledi.

Siyasilere Çağrı

Yaşanan bütün olumsuzluklara rağmen Bursaspor’a sahip çıkan mevcut Yönetim Kuruluna siyasi parti ayrımı yapmadan bütün Bursa milletvekillerinin de katkı sağlamasının gerektiğini belirterek; ‘’Başka Bursaspor’umuz yok. Ancak bu sezon birlik, beraberlik ve kenetlenme zamanıdır. Katkılarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a teşekkür ediyoruz. Sadece onun desteğiyle olmaz. Bursalı hemşerilerimizin oyları ile  seçilerek TBMM’de görev yapan tüm milletvekillerinin bu toplantıya  katılarak Bursaspor’a  sahip çıkmaları gerekmektedir. ‘’ dedi

Editör: Haber Merkezi