Maçla beraber kar da bastırdı. Saha 5 dakikada bembeyaz oldu. Hakem, çizgileri açtırdı ve 13.dakikada aynı temizleme yeniden yaptırdı. Ardından hakem Tonusluoğlu, 15.dakikada iki takımın teknik direktörleri Zafer Turan ve Tamer Tuna ile konuştu. Sonra da iki kaleci Zeynullah ile Erhan’ı yanına çağırıp, “topu görüp göremediklerini” sordu.
Olumsuz görüş alan hakem, takımları 16.dakikada içeriye gönderdi.

Saha temizleme çalışmaları devam ederken, hakem Direnç Tonusluoğlu, 12 dakika sonra sahaya dönüp zemini kontrol etti. Yoğun kar yağışının devam ettiğini gören İzmir Bölgesi A Klasmanı hakemi, karşılaşmanın yarına ertelendiğini bildirdi. Karşılaşma pazartesi akşamı saat 19.00’dan itibaren 16.dakikadan itibaren kaldığı yerden devam edilecek.

Eyüpspor, 2. dakikada Pa Dibba’nın attığı golle 1-0 öndeydi.

Bursaspor Kulübü "Eyüpspor maçımız yoğun kar yağışı nedeniyle 24 Ocak Pazartesi günü (Yarın) saat 19:00'a ertelenmiştir." açıklamasını yaptı.

Maçtan Dakikalar

Dakika 1: Hakem Direnç Tonusluoğlu düdüğü ile karşılaşmaya ev sahibi ekip başladı.

Dakika 2: Eyüpspor’un sağ kanattan gelişen atağında yapılan ortada altıpasta boş durumda bulunan Pa Dibba fileleri havalandırdı. (1-0)

Dakika 12: Bursaspor sadece rakibiyle değil aynı zamanda hava şartlarıyla da mücadele ediyor.

Dakika 16: Eyüp Stadı’nda oynanan Eyüpspor-Bursaspor maçı, yoğun kar yağışı nedeniyle 16. dakikada durdu. Hakem Direnç Tonusluoğlu, takımları soyunma odasına gönderdi ve mücadele şimdilik yarıda kaldı.

Editör: Haber Merkezi