Yeşil Beyazlı forma altında sergiledikleri başarılarla isim yapan Bursaspor’un eski oyuncuları yeni camialarında umduklarını bulamadı.

BEHICH’İN HAYAL KIRIKLIĞI

Geçtiğimiz sezon Bursaspor’dan PSV Eindhoven’e transfer olan Aziz Behich, Hollanda’da aradığı ortamı yakalayamadı ve formayı unutunca Medipol Başakşehir’le anlaştı. Türk asıllı Avustralyalı milli futbolcu, Bozbaykuşlarla 4 Süper Lig, 2’si Avrupa Ligi ve 2’si de Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 8 karşılaşmada forma giyerken asist ve gol katkısı sağlayamadı.

ŞENGEZER ADANA YOLCUSU

Geleceğin kalecileri arasında gösterilen Muhammed Şengezer de sezon başında Bursaspor ile yollarını ayırıp, İstanbul temsilcisinin yolunu tutmuştu. 1.15 milyon Euro’ya Bozbaykuşlara geçen Şengezer, forma şansı bulamadan Adana Demirspor’un yolunu tuttu.

SARIKAYA A TAKIMA ÇIKAMADI

Muhammed Şengezer ile birlikte sezon başında Medipol Başakşehir’e giden Muhammed Emin Sarıkaya ise U19 takımında 12 karşılaşmaya çıktı ve 1 gol attı. 18 yaşındaki oyuncu 2 kez Ziraat Türkiye Kupası’nda oynadı, gol veya asist üretemedi.

DEMİR ANTEP’E GİTTİ

Geçtiğimiz yıllarda Bursaspor forması giyen Muhammed Demir de İstanbul ekibinin kadrosunda yer bulamadı ve Gaziantep FK’ya kiralandı.

Editör: Haber Merkezi