Bursa'da gerçekleşen nişan cemiyetinde genç çiftin nişan yüzüklerini takan Ertuğrul Hoca mikrofonlarımıza dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Bursaspor'un her zaman kendisinde yerinin ayrı olduğunu belirten Ertuğrul Sağlam "Erkan Başkan'la Bursaspor'da çalıştığımız dönemde çok yoğun bir mesai içerisinde çalıştık. Çok güzel günler yaşadık. Hep beraber çok güzel başarılara imza attık. Bazen üzüldük ama çoğu zaman sevindik. Dolayısıyla o günden bugüne taşınan ve hiç de azalmayan bir dostluğumuz var. Kızı Sinem küçüklüğünden beri tanıdığımız bir kızımız. Onların bu evliliğe ilk adım attığı günde yanında bulunmak, yüzüklerini takmak benim için bir onur oldu. Çok mutlu oldum. İnşallah hayatlarında her şey istedikleri gibi gider ve düğünde de bu röportajın 2. bölümünü yaparız. Ben hayırlı uğurlu olsun diyorum, güzel de bir cemiyet oluyor. Allah hem onlara hem de evlilik yolunda olan çocuklarımıza, kardeşlerimize hayırlısını nasip etsin." dedi.

BURSASPOR"A AĞIR ELEŞTİRİLER YAPILMASIN

"Bursaspor'u yakından takip ediyorum. Batman Petrol Spor maçını da 90 dakika izledim. Öncelikle şunu söylemek istiyorum, Bursa bizim şehrimiz, Bursaspor bizim takımımız. Bunu çok içtenlikle söylüyorum. Ben hayatımda futbolda yaşadığım en büyük onuru Bursaspor'da yaşadım. Dolayısıyla benim Bursaspor'u kalbimden, gönlümden çıkarmam mümkün değil. Şartlar nasıl gelişirse gelişsin bir Bursasporlu olarak hayatımın sonuna kadar Bursaspor'u destekleyeceğim, bunu herkes böyle bilsin. Bursaspor'un şu anki durumuna bende en az en koyu Bursasporlu kadar üzülüyorum ama geçmişe üzülmekle hiç bir şey kazanılamayacağının da herkesin bilmesi lazım. Bundan sonraki süreçte geçmişte yapılan hatalardan dersler çıkarıp bundan sonraki süreci iyi organize olup iyi yönetmek lazım. Bu doğrultuda ben Bursasporluyum diyen herkese çok büyük görevler düşüyor. Türk futboluna bir baktığımız zaman daha alt seviyelere inip de ondan sonra tekrar Süper Lig'e çıkan bir çok takım görüyoruz dolayısıyla imkansız diye bir şey yok herkes umudunu en üst düzeyde tutmalı ve herkesin Bursaspor'un menfaatleri doğrultusunda hareket etmesi gerekiyor. Şimdi nelerin yapılmasını gerektiğini konuşmak için zaman çok kısıtlı ama şunu söylemek istiyorum, umudumuzu kaybetmeden Bursasporluyum diyen herkesin birbirine kenetlenerek bir güç birliği içerisinde ben bu takımın ayağa kalkacağına inanıyorum çünkü Bursa çok güçlü bir şehir eğer şehrin dinamikleri gerçekten Bursaspor'u bu çukurdan çıkarmak isterse çıkarır. Ama bunu istemek lazım ve sonrasında da bir bütünlük içerisinde hareket etmek lazım. Takımda genç kardeşlerimiz var ama ben samimiyetle söylemek istiyorum ki genç kardeşlerimizin oynuyor olması takıma bir dinamizm kazandırırken tecrübe anlamında zamana ihtiyaçları olacak dolayısıyla bu zamanı da onlara tanımak lazım. Özellikle taraftarlarımızdan ve medyadaki arkadaşlarımızdan bir isteğimiz var bu kardeşlerimize destek olsunlar çünkü bu oyuncular daha çok gençler, en ufak bir olumsuzluk da aşırı tepki, ağır eleştiriler olmasın ve her ne şekilde olursa olsun bu çocukların arkasında olduklarını hissettirsinler ve ben şuna inanıyorum geçmişte bu türlü genç oyuncularla oynayan takımlara baktığımız zaman her hafta daha gelişen, daha birbirini tanıyan, daha doğru işler yapan takımlar olduğunu gördük Bursaspor'da öyle olacak. Bu çocuklardan daha 2.hafta da 3.hafta da çok iyi şeyler yapmalarını beklemek haksızlık olur onun için onlara zaman vermek lazım ve göreceksiniz ki zaman içerisinde bu takım çok daha iyi oynayan çok daha birbirini tanıyan ve güzel işler yapan bir takım olacak."

BURSASPOR VAKIFKÖY'ÜN MEYVESİNİ YEDİ

"Bursaspor'da özellikte şampiyonluktan sonraki sene Vakıfköy'ün yeniden inşasında çok büyük sorumluluk alıp çok büyük fedakarlıklarla orasını tekrar çok üst düzey bir alt yapı haline getirdik. Sonrasında da bu yapmış olduklarımızın ve oraya harcadıklarımızın karşılığını her sene oyuncu çıkartarak Bursaspor, Vakıfköy'ün meyvesini yedi. Şu anda da baktığımız zaman eğer Vakıfköy bu kadar verimli ve güçlü olmasaydı Bursaspor belki de bugün oynatacak oyuncu bulamayacaktı. Dolayısıyla dileğimiz ve temennimiz şu Bursaspor bu halde diye sakın altyapıyı ve Vakıfköy'ü bir kenara atmayalım çünkü Vakıfköy yine Bursaspor'un geleceği olacak. İlerleyen zaman da inşallah Bursaspor önce 1.Lig'e oradan da Süper Lig'e çıkacak ve o zaman da Bursaspor'un alt yapıdan oyuncuya ihtiyacı olacak. Vakıfköy'de ki organizasyona daha ciddi eğilmek ve daha güçlü yatırımlar yapmak lazım. 

Ben çok içtenlikle söylemek istiyorum ki Bursaspor bizim hayatımızın içinde, gönlümüzün en güzel yerinde, dualarımız ve güzel dileklerimiz Bursaspor'la beraber. Bursaspor'u takip ediyorum inşallah en kısa zamanda tekrar ait olduğu yere gelecektir ben buna inanıyorum. Biraz önce yüzeysel olarak geçtik ama ben üstüne basarak söylemek istiyorum eğer Bursa şehri ve Bursa'nın dinamikleri Bursaspor'u temsil eden insanlar isterlerse ve bir bütünlük içerisinde hareket ederlerse Bursaspor yeniden küllerinden doğar ve eski o güzel günlerini yakalar."

Kaynak: Lifebursa.com

Editör: Haber Merkezi