Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği mazbata töreninde Bursaspor Kulübü Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç, Olağanüstü Kongre Divan Kurulu Başkanı Emre Akçileski yönetim kurulu üyelerinden Yavuz Aman, Yıldırım Hacığoğlu ve Kıvanç Cakalıoğlu da hazır bulundu.

Yeni Başkan Erkan Kamat ve yönetim kurulunun tüm üyeleri törende hazır bulundu.

Mazbata töreninde konuşan Erkan Kamat “Göreve bugün almayı uygun gördüm. Mesut Mestan yönetimi kulüp ile ilgili bilgileri bizlere en iyi şekilde iletmişlerdir. Bu mazbatanın değerini ve kıymetini biliyoruz. Kulübümüz için hayırlısı olsun. İbrahim Yazıcı’nın fotoğrafını buraya koymamızın nedeni ona duyduğumuz saygıdan dolayıdır. Sosyal medyada yapılan eleştirilerde bilgi eksikliği vardır. Özlüce Tesisleri’nde merhum Başkanımız İbrahim Yazıcı’nın başka fotoğrafları da var. Bu konunun başka yönlere çekilmesini tasvip etmiyorum.”

Mesut Mestan konuşmasında Erkan Kamat’a teşekkür ederken bu işin bir bayrak yarışı olduğunu belirtti. Mestan “Görevimizi Erkan Kamat’a gönül rahatlığı ile teslim ediyoruz. Kendilerine her zaman yardımcı olmaya çalışacağız. İnşallah her şey yolunda gider ve çok başarılı olurlar.” dedi.

Editör: Haber Merkezi