Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri‘nde gerçekleşen antrenman öncesi konuşan ve Bursaspor’dan ayrılmayı hiç düşünmediğini ifade eden Enver Cenk Şahin‘in tüm açıklamaları şöyle;

“Sezon başı biraz yoğun geçiyor. Genç arkadaşlarımız var. Onlara teknik ekibimiz ile beraber yardımcı olmaya çalışıyoruz.”

“Hocalarım bana Bursaspor Takım Kaptanlığı görevini layık görmüş ve ben de kabul ettim. Umarım en faydalı şekilde görevimi yapıp hem takım arkadaşlarıma, hem de Bursaspor camiasına faydalı olurum”

TÜM ŞEHİR BİRLEŞİRSE

“Bu lig hem benim, hem takım arkadaşlarım hem de camia için de ilk olacak. Bursaspor şampiyonluk yaşamış ve bu durumlardan çıkabilecek bir camia, bu iş sadece bize değil tüm şehir ile altından kalkabileceğimiz bir iş”

SORUMLULUK ALMAK İSTEDİM

“Herkesin kendi kariyeri var. Gidenlere saygı duyuyorum. Geçen sezon burada zor zamanlar da geçirdik. Açıkçası ben buraya geldiğimden itibaren burada yaşadığı duyguyu hiçbir yerde hissetmedim. Ben çok duygusal bir insanım. Bu sorumluluğu almak istedim. Hataları toparlamak için bu sorumluluk almam gerekiyordu. Aslında bu sorumluluğu birçok kişinin alması gerekiyordu. İnşallah takımın toparlanmasına yardımcı olabilirim”

TAKIM RUHUNU ORTAYA KOYACAĞIZ

“Hazırlık dönemindeyiz, genç arkadaşlarımızla uyum içerisindeyiz. Çoğu oyuncumuz çok genç, profesyonel anlamda çalışmayı zamanla geliştirecekler. Burası Bursaspor. Biz de onlara hocalarımızla beraber yardımcı olup takım ruhunu ortaya koymaya çalışacağız. Biz elimizden gelen mücadeleyi en üst düzeyde vereceğiz”

Editör: Haber Merkezi