FAKAT! Sevgili Başkan Erkan Kamat bu kongrenin önemini pek anlamış gibi gözükmüyor. Bursaspor tahtayı açmak için ödemesi gereken 50 Milyon TL’ye yakın parayı ödeyemezse önümüzde ki sezon -9 puan cezası ve 2 sezon transfer yasağı ile karşı karşıya kalacak. Tabii Başkan Erkan Kamat bu meblağıyı ödeyecekse ve önümüzdeki sezon için bizi Süper Lig’ taşıyacak transferler yapacaksa görevine devam etmesinde bir sakınca olacağını düşünmüyorum(!)

Bugün sitemizde (Bursasporx) yayınlanan haberi okuma fırsatı buldum, haberde Kamat’ın yakın çevresine “Bursaspor’a zarar vermeyen, futbolcu satmayan, temliklere rağmen hiçbir para gelmeden her şeyi ödeyen, borçlanmayan ve federasyondan gelmesi gereken 14 milyon lirayı bankaya ödeyen gerçek Bursasporlu benim. Kimse hikaye anlatmasın.” dediği iddia edildi. Bu konuda her şeye Eyvallah. 

Ama gerçek Bursasporlu olan bir kişi kongre kararını en kısa sürede deftere işler, Bursaspor’un gelecek sezonlar adına önünü açardı, diye düşünüyorum. Kendisinin yönetiminde görev alıp Erkan Kamat’ın yaptığı hataları ve yanlışları sosyal medyada açık açık söyleyende oldu, yalnızca görüştüğü kişilere söyleyen de oldu. Yani şuanda yönetim kurulu (2-3 isim hariç) tamamen dağılmış ve tek yetki Erkan Kamat’a kalmış gibi gözüküyor. 

Aslında bunun sinyalleri, devre arası kampında bir konu hakkında 5 yöneticinin farklı şey söylemesi ile verilmişti. Yönetim ve başkan arasında iletişim kopukluğu ciddi bir sorun. Bu sorun bir türlü çözülemedi ve yönetimsel sorunlar artmaya devam etti. 

Gelelim en mühim konulardan birine, futbolcuların sezon sonunda ücretleri ödenmezse serbest kalma tehlikesi bulunuyor. Bu konu hakkında futbolcuların gerekli yerlere başvuru yaptığı duyumlar arasında. Bizleri sezon boyunca gurulandıran oyuncularımız sezon sonunda serbest kalarak Bursaspor’a 1 kuruş kazandırmama ihtimali bulunuyor.

Düşünebiliyor musunuz? 

Kongre kararı alınması bunların hepsinin engellenmesi için bir umuttur, en kısa sürede kongre tarihini açıklayın ve gerçek Bursasporlu olduğuzu bizlere tekrar gösterin.

Aksi takdirde yaptığınız açıklamada bahsetmiş olduğunuz Ali Ay’ın, Mesut Mestan’ın verdiği zarardan daha fazla zarar vermiş olacaksınız, bundan şüpheniz olmasınız.

Editör: Haber Merkezi