3 Ağustos'ta startı verilen hareketin başlangıç tarihinden bu zamana kadar Bursaspor adına birlik ve beraberliği sağlayarak takımı eski güzel günlerine döndürmek için var gücüyle çalışan, bu kapsamda da gerek iş insanları gerekse siyasilere ziyaretlerde bulunan Adanur, hafta başı itibariyle AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan'ı ziyaret etti.

Fomara'daki AK Parti Bursa İl Binası'nda gerçekleşen ziyarette AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan'ın yanı sıra AK Parti İl Başkan Vekili Mustafa Yavuz, İl Başkan Yardımcıları Mustafa Yıldırım, Kevser Öztürk, Orhan Aygün, Gökhan Yıldız, Cemile Yiğit ve  Engin Kökçıkaran da yer aldı.Adanur'a ise Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Gürler eşlik etti.

Bursaspor taraftarıyla birlikte hareket etmeye çalışacağız

Bursaspor'un her zaman yanında olduklarını belirten Gürkan, destek sözü verdi. Gürkan açıklamasında, Sizleri ağırladığımız için mutluyuz. 'Hatıra Forması' hareketi önemsiyoruz. Hepimiz Bursaspor sevdalısıyız. Bizler hep desteklemeye devam edeceğiz. Bu hareketin şehrin dinamikleri ile yürümesi güzel bir şey. Bursaspor büyürse Bursa büyür. Bursaspor taraftarı ile birlikte hareket etmeye özen göstereceğiz'' dedi.

Davut Gürkan bize çok destek verdi

Bursaspor Yönetim Lideri Emin Adanur ise,''Seçildiğimiz ilk günden beri Sayın Başkan'ım Davut Gürkan bizlere çok destek verdiler. Ardından ‘Ayağa Kalk Bursa’ hareketine çok büyük bir destekte bulundular. Ben inanıyorum ki AK Parti bizlere desteğini hiç eksik etmeyecektir'' sözlerini kullanarak Gürkan'a teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi