Sabah, sevgili köşe yazarı arkadaşım Tolga Tunalıgil'in "OLACAK" başlıklı yazısını okudum. Çok güzel yazmış,okumanızı isterim bursasporx'in tüm sayfalarından bulabilirsiniz. Ben de o yazının altına imzamı atıyorum.

Evet, elbette olacak...

Dün akşam kendi evimizde golsüz berabere kaldık ama pozisyona giremediğimiz için değil,

kötü oynadığımız için değil,

mücadele etmediğimiz için değil,

isteksiz olduğumuz için değil;

golleri kaçırdığımız için berabere kaldık.

Deplasmanda atılan gol avantajını yakalayamadı A.Demirsporlular. Ama inşallah biz orada bu avantajı yakalayacağız.

Teknik analiz ya da oyuncu değerlendirmesi yapmayacağım.

Bu zamanda herkese lazım olan tek şey GÜVEN DUYGUSUNUN GETİRECEĞİ BİRLİKTELİK.

Yükselme Grubu maçlarının kolay olmadığını hepimiz biliyoruz.

Karagümrük - Akhisar maçı 3-3 bitti. Akhisar'ın deplasmanda attığı 3 gol ile büyük avantaj yakaladı ve işte bu avantajla evlerindeki maça çıkacaklar ama A.Demirspor'un bu rahatlığı yok. Hem gol bulmaya çalışacaklar hem de yememeye. Yani bizim buradaki amacımızı güdecekler. O zaman buradaki gibi ağır defans yapamayacaklar. Oyun ve skor farklı olacak. Açık verecekler. Gol bulamadıkça tüm ofansif oyuncularını sahaya sürecekler iyice açık verecekler. Erkan Zengin ve teknik direktörleri arasındaki karmaşa da sahaya yansıyacak. Bence o zaman biz Akhisar gibi olacağız işte. Yesek bile atacağız.

İrfan Hoca ve ekibine güveniyorum.

İnşallah turu bize getirecekler. Getirmek zorunda olduklarını bilmeyen yok. Şehrin ve takımın tek ihtiyacı Süper Lig ve kalan bir rövanş ve final ile bunu başarma fırsatımız da var.

Pazar günü gelene kadar inanç paylaşımları dışında sosyal medyayı kullanmayacağım. Gidip, turu alıp gelene kadar elimden geldiğince destek olacağım.

Çünkü biz Bursasporluyuz...

Saygılarımla...