Yemeği organize eden eski yönetici Ekrem Senal yaptığı açıklamada Bursaspor’un geleceğinin altyapıda olduğunu belirtti. Senal, “Altyapı Bursaspor’umuzun geleceği. Bu çocuklar bizim çocuklarımız. Onları hem ödüllendirelim hem de birlikte zaman geçirelim istedik. Kendilerini tebrik ediyorum. Önümüzdeki yıllarda inşallah Süper Lig’de de şampiyonlukları bu çocuklarımız ile yaşayacağız “dedi.

Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Ali Turan yaptığı açıklamada, "Ekrem arkadaşım 2201 nolu üye benim de üye numaram 2200. Biz artık eski Bursasporlulardan olduk. Ekrem kardeşimiz Arabayatağı Spor Kulübü’nde ve  Bursaspor’da başarılı yöneticilikler yaptı.  İkinci ligde şampiyon yönetimin kadrosunda yer aldı. Futbolun içerisinde olan bir isim. Böyle bir geceyi düzenlediği için kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.

GGPO Sorumlusu Adnan Örnek ise Bursaspor’un çok iyi bir jenerasyon yakaladığını belirtti. Adnan Örnek sezonun sonuna doğru göreve geldiğini belirttiği konuşmasında, "Ben işin finaline geldim. Özellikle Ali Başkanın ve Turhan Hocanın katkısı çok. Çocukların müthiş bir özverisi vardı. Hem U21 deki performansları hem de A Takımdaki performansları iyiydi. Finali iyi yaptılar. Hamza Hocaya da teşekkür etmek lazım. Çocuklarımıza şans verdi. Onlarda şanslarını iyi kullandıklarını düşünüyorum. Yavaşa yavaş A takıma adaptasyonlarını arttıracaklar. Zaman zaman bu jenerasyonlar yakalanıyor. 90-91 jenerasyonu vardı. İnşallah o jenerasyon geliyor gibi. İnşallah genç arkadaşlarına örnek olurlar. Ben inanıyorum. Bursaspor’un geleceğinin Vakıfköy’de olduğunu mali durumu iyileştirmek açısından da burasının çok değerli olduğuna inanıyorum. Geleceğin Bursaspor’unun buradan kurulacağını düşünüyorum. Ekrem arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum. Her şey çok güzel. Bu çocukları ileride A takım formasıyla görmek en büyük mutluluk olacak" dedi.
 
Bursaspor U21 takımının başarılı antrenörü Turhan Şen ise "Öncelikle bize bu duyguları yaşatan oyuncularımızı tebrik etmek Betist lazım. Çünkü onlar bu işi başardı biz sadece yol göstericiyiz. Altyapıdaki özellikle U21 takımımızın oyuncularına Hamza Hocamızın şans vermesi çok güzel. Hamza Hocaya teşekkür etmek lazım. Gençlerimize forma şansı verdi. Buradaki arkadaşlarımızın önünü açtı. Motivasyon ve istek arzuları arttı. Uzun zaman sonra böyle bir fırsatı yakalamak altyapı oyuncuları için çok önemli. İnşallah sezon öncesi kampında çocuklarımız verilen şansı iyi kullanırlar" dedi.

Gecenin sonunda U21 takımı futbolcularımızın imzalamış olduğu forma Ekrem Senal’a hediye edildi. 

Editör: Haber Merkezi