Denizli Atatürk Stadı’nda oynanan Denizlispor - Bursaspor maçını İstanbul Bölgesi A Klasmanı Hakemi Onur Özütoprak yönetirken, yardımcılıklarını Sezgin Çınar ve Cem Özbay yaptı. 

Bursaspor'da sarı kart cezalısı Luka Çapan ile sakatlığı devam eden Mehmet Erdem Uğurlu ve Ramazan Keskin bu maçta forma giyemedi.

Bursaspor

Erhan Erentürk -Mert Yılmaz, Taha Altıkardeş, Zalazar, Hasan Ayaroğlu - Burak Altıparmak, İsmail Yüksek, Bruno, Namık Alaskarov, Tim Matavz, Elton Acolatse.

Maçtan Dakikalar

Dakika 1: Hakem Onur Özütoprak'ın düdüğü ile karşılaşmaya ev sahibi Denizlispor başladı.

Dakika 7: Bursaspor, Atakaş Denizlispor karşısında henüz istediği pozisyonları elde edemedi.

Dakika 9: Bursaspor’un sol kanattan geliştirdiği atakta Acolatse’nin ortaya çevirdiği top sağ kanada açıldı, İsmail Yüksek’in orta şut karışımı vuruşu kalecinin son anda müdahalesiyle direğe çarpıp kornere gitti.

Dakika 14: Bursaspor gole çok yaklaştı. Yeşil Beyazlılar sol kanattan yine Acolatse ile geldi. Oyuncunun ortasında ceza sahası dışında topla buluşan Bruno’nun şutu önce yan direğe ardından da kaleci Adam Stachowiak’a çarpıp döndü.

Dakika 21: Bursaspor kontratağında Acolatse defansın arkasına sarkmak isterken Denizlisporlu Özer kendisini düşürdü ve hakemden sarı kart gördü.

Dakika 24 Bursaspor’un sol kanattan geliştirdiği atakta Burak Altıparmak ısrarla mücadelesiyle 3 kişiden topu kurtardı. Çaprazdan vuruşu ise üstten auta gitti.

Dakika 25: Bursaspor’da İsmail Yüksek ceza sahası içinde yerde kaldı ama hakem Onur Özütoprak ‘devam’ dedi.

Dakika 35: GOOOOOOOOOOOOOL Bruno… Bursaspor’un geliştirdiği atakta Acolatse’nin pasıyla hareketlenen Bruno’nun ceza sahasına girdikten sonra vuruşu filelerle buluştu.

Dakika 38: Hakem Onur Özütoprak… Bursaspor’dan Acolatse ile Hakan Çinemre sarı kart görürken, Denizlispor yedek kulübesinden Abdulkadir Sünger kırmızı kart gördü.

Dakika 40: GOOOOOOOOOOOOOOOL Namık Alasgarov… Bursaspor’un ani gelişen atağında İsmail Yüksek’in pasıyla topla buluşan Namık Alasgarov’un ceza sahası üstünden süper vuruşu top ağlara gitti.

Dakika 44: Bursaspor üçüncü gole çok yaklaştı. Acolatse sürüklediği topa ceza sahası dışından düzgün vurdu. Stachowiak kornere çeldi.

Dakika 45: Bursaspor’un sağdan geliştirdiği atakta İsmail Yüksek altıpastan topukla vurmak istedi ama top Denizlisporlu oyuncularda kaldı.

İlk yarı Yeşil-Beyazlı ekibin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Dakika 47: Bursaspor’un sağ kanattan geliştirdiği atakta Bruno’nun çevirdiği topa kimse dokunamadı ve meşin yuvarlak ceza sahasından uzaklaştı.

Dakika 49: Bursaspor sol kanattan Acolatse ile geldiği pozisyonda topu içeri çevirirken, Bruno’nun şutu yandan kornere gitti.

Dakika 56: Rakibine sert müdahalesinin ardından İsmail Yüksek sarı kartla cezalandırıldı.

Dakika 59: GOOOOOOOOOOOOOOL Matavz… Namık Alasgarov sağ kanattan sert ortası direkten döndü. Dönen topu Tim Matavz tamamladı. Sloven golcü Bursaspor formasıyla 2’nci golünü kaydetti.

Dakika 61: Denizlispor’un korner vuruşunun ardından top ceza sahası dışına açılıyor. Brahim Darri, düzgün bir vuruşla fileleri havalandırıyor. (1-3)

Dakika 66: Bursaspor net bir gol daha kaçırdı. Sağ kanattan Namık ceza sahasında sıfıra indi ve ortasını yaptı. Matavz’ın vuruşunu kaleci Stachowiak ayaklarıyla çeldi.

Dakika 70: Bursaspor’da ilk oyuncu değişikliği… İsmail Yüksek yerini Tuğbey Akgün’e bıraktı.

Dakika 74: Bursaspor’un gelişen atağında Hasan Ayaroğlunun sol çaprazdan vuruşu yandan auta gitti.

Dakika 79: Bursaspor’da oyuncu değişikliği… Matavz ve Acolatse oyundan çıktı, Batuhan ile Onur oyuna girdi.

Dakika 89: Bursaspor’da oyuncu değişikliği… Kerem Şen ile Jorquera oyuna girerken, Namık ile Bruno oyundan alındı.

Maçın sonuna en az 5 dakika eklendi.

Maç Bitti: Denizlispor 1-3 Bursaspor

Editör: Haber Merkezi