Lig'in 26. hafta maçında Bursaspor, Timsah Arena'da Ankaraspor'u 3-1 mağlup etti. Maçın 78. dakikasında takımın üçüncü golünü kaydeden Cüneyt Köz maç sonu karşılaşmayı değerlendirdi.

Cüney Köz "Kendi adıma takımı rahatlatan golü attığım için mutluyum tabikide ama, ondan önemlisi 3 puandı. Biz ne zaman olursa olsun içeride dışarıda, Bursaspor formasını taşıdığımız sürece sahaya 3 puan için çıkıyoruz. İlk yarı biraz kopuk oynadık, tam olarak istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. İkinci yarı daha derli toplu, vitesi bir tık daha arttıran Bursaspor vardı. 2-1'i bulduktan sonra oyunu kontrol ettik. Duran toptanda durum 3-1 olunca biraz daha rahatladık. Skoru koruduk ve galip geldiğimiz için mutluyum. Ankaraspor'a da başarılar dilerim, onlarda can derdinde. Bizde Play-Off'u sonuna kadar zorlayacağız." dedi.

Stoperin ardından sol bek mevkisinde oynayan Cüneyt Köz'e ikinci bir mevkii gelirmi sorusuna Cüneyt Köz" Biliyorsunuz zor bir dönemden geçiyoruz, hastalıklar oldu sakatlıklar oldu. Mecburiyetten bazen tek ben değil, tüm arkadaşlarımız alışık olduğu yerde değil başka pozisyonlarda oynamak durumunda kalıyoruz. Sahaya çıktığımızda hepimiz Bursaspor'a yakışan mücadeleyi göstermeye çalışıyoruz. Sol bekte olur, sağ bekte olur, stoper, orta saha olur hiç önemli değil. Sahaya ayak bastığımızda Bursaspor armasına yakışacak çekilde mücadele edip, 3 puanı her zaman hanemize yazdırmak istiyoruz." dedi.

Editör: Haber Merkezi