Altınordu galibiyetinde başrol oynayan isimler arasında yer alan Yeşil Beyazlıların genç kalecisi Çağlar Şahin Akbaba, kendileri için çok değerli bir galibiyet aldıklarını ifade ederken, “ Buna çok ihtiyacımız vardı. Çok iyi mücadele ettiğimize inanıyorum. Bütün arkadaşlarımın ayağına sağlık. Bursaspor’a yakışır bir mücadele sergiledik. 10 kişi kaldıktan sonra iyi oyun yoktu ama mücadelemiz iyiydi” dedi.

ALTINORDU’DAN ÖZÜR DİLERİM

Bu tarz maçları kazanmanın zor olduğunu dile getiren Akbaba, “ Karşınızda genç ve diri bir takım var. Onlara karşı 10 kişiyle bu skoru korumak önemliydi. Ben bunun şampiyonluğa giden yolda çok büyük bir adım olduğuna inanıyorum. Bu galibiyet inanan Bursaspor taraftarına, çalışan herkese gelsin. Bir söz verdik ve bunu da inşallah tutacağız. Maçları kazanıp rakipleri bekleyeceğiz belki ama öyle ya da böyle biz o Süper Lig’e döneceğiz. Altınordu ile konuşmam vardı geçen maçta. Hüseyin Eroğlu ve diğer hocalara karşı başka bir art niyetim yok. Onlarda da özür diliyorum” açıklamasını yaptı.

CORONA’NIN ZORLUKLARINI YAŞIYORUZ

Soyunma odasındaki atmosferi açıklayan genç eldiven, “Bu inanmışlık göstergesidir. Corona’dan dolayı bu zorlukları yaşıyoruz ve karşılığını almak istiyoruz. 2’de 2 yapacağız ondan sonrası Allah’ın takdiri, inşallah Süper Lig’e döneceğiz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi