Bursaspor’da kaleci Çağlar Şahin Akbaba "Keçiörengücü maçı için hocamız rakip analiz yaptı. Çalışmalarımızı en iyi şekilde yapıyoruz. Milil ara iyi geldi diye düşünüyorum toparlanma açısından. Çalışmalar iyi şekilde gidiyor. Rakibe göre çalışıyoruz. Güzel bir şekilde 3 puanı alacağımızı düşünüyorum." dedi.

Çağlar Akbaba "Benim iyi performans geçirmem takımla alakalı ne kadar az pozisyon gelires o kadar iyi gözükürüm. Benim açımdan iyi gidiyor. Eksiklerimiz var tabii ki Bolu maçında yediğimiz son dakika golü bizi üzdü. Ne ilk yediğimiz ol olacak ne son olacak. Kendi attıklarımız da var. Benim açımdan da iyi geçen maçlar oldu. İnşallah bu şekilde devam eder. Gelrin söz verdik. İnşallah sezon sonunda takımı Süper Lig’e zıkartacağız." dedi.

Öde oynadığı hakkında gelen eleştirlere Çağlar Şahin Akbaba "Bana önde oynuyor kendi çok güveniyor diye eleştiriler oluyor. Ama maçlarda en az 4 5 pozisyon benim oyuna soktuğum toplardan oluyor. Önde olduğum anlarda gol de yemedik. Gol de yiyebilirim ama takıma daha fazla katkıda bulunuyorum. Bu sistem işe yarıyor. Ben de kendimi oyunun içinde hissediyorum." dedi.

Editör: Haber Merkezi