Spor Toto 1’nci Lig ekiplerinden Boluspor forması giyerken Bursaspor’a transfer olan ve oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Umut Meraş’ın akıbeti ise belirsizliğini koruyor. ‘Yeniden Zirveye’ sloganıyla Süper Lig’e çıkmak için kolları sıvayan Bursaspor yönetimi ise yaklaşık 25 milyon lira civarında olan transfer tahtasını açma yolunda gece gündüz mesai harcıyor.

13 MİLYON LİRALIK TEKLİF

İsviçreli file bekçisi Sebastian Frey’e olan 850 bin euroluk borcu ödeyerek ‘transfer yasağı ve puan silme’ cezasından kurtulan Timsah, şimdi de TFF’deki Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’na taşınan dosyaları sonuçlandırmak için kaynak oluşturmaya çalışıyor. Bu minvalde gözlerin çevrildiği isim Umut Meraş. Beşiktaş, genç futbolcu için eski yönetim yaklaşık 13 milyon lira gibi bir bonservis konusunda el sıkışırken, Siyah Beyazlılar Bursaspor’un olağanüstü kongresi nedeniyle beklemeye geçmişti.

KIRAN KIRANA PAZARLIK

Mesut Mestan, başkanlık koltuğuna oturmasının ardından Beşiktaşlı yöneticilerle yeniden pazarlık masasına oturacak. Kartal, 23 yaşındaki milli sol bek için daha önce sunduğu 13 milyon liralık teklifi düşürmenin planlarını yaparken, Bursaspor ise maddi darboğaz sebebiyle Umut Meraş transferine kurtarıcı gözüyle bakıyor. Beşiktaş’ın görüşmelerde para+ futbolcu teklifi sunduğu öğrenilirken, Timsah’ın buna sıcak bakmadığı öğrenildi. Kıran kırana bir pazarlık yaşanırken, transferin birkaç gün içinde netleşmesi bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi