Yeşil Beyazlı forma ile başarılı geçirdikleri sezonun ardından A Milli Takım’a kadar seçilen Okan Kocuk ile Muhammed Şengezer yuvadan uçmak üzere. Bursaspor altyapısından yetişen iki file bekçisi de başta Süper Lig ekipleri olmak üzere birçok takım tarafından transfer listesinin ilk sıralarına yazıldı.

OKAN’A SARI KIRMIZILI TAKİP

Kaptan Ertuğrul Ersoy ile birlikte transfer görüşmesi yapmak için yönetimden izin isteyen Okan Kocuk’un adı uzun süredir Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray ile anılıyor. 500 bin euro olarak bonservis belirleyen Sarı Kırmızılıların teklifi az bulunurken, Mesut Mestan yönetimi ise genç kaleci için 2.5 milyon Euro’luk bir bedel belirledi. Kocuk’u ayrıca bir başka Sarı Kırmızılı ekip Evkur Yeni Malatyaspor da istiyor.

MUHAMMED DE UÇUYOR

Okan Kocuk’la ilgili bu gelişmeler yaşanırken, Timsah’ın geleceğin en iyi kalecileri arasında gösterilen Muhammed Şengezer’in de yuvadan uçmaya hazırlandığı öğrenildi. Yönetimden affını isteyen 22 yaşındaki başarılı milli kaleci için Medipol Başakşehir devreye girdi. Galatasaray’ın da ayrıca takip ettiği Şengezer’in de ayrılması halinde Timsah’ın Ataberk’in yanına yerli bir isim alacağı belirtildi.

Editör: Haber Merkezi