Bursaspor’un, ligin ikinci yarısının ilk haftasında, 8 Ocak  Cumartesi günü Adanaspor’la deplasmanda oynayacağı karşılaşma öncesi yaşanan stadyum krizi çözüldü. Tuncu-beyazlı takımın, maçlarını yaptığı Yeni Adana Stadı’nda zeminin bakıma alınacak olması nedeniyle, Bursaspor mücadelesini başka bir şehirde oynayacağı açıklanmıştı.

YENİ STADYUM BAKIMA ALININCA...

Yeni Adana Stadı’nın bakım çalışmalarının 15 Ocak tarihine kadar süreceğinin açıklanması üzerine Adanaspor, Bursaspor karşılaşmasını oynamak için yakın kentlerde, 1.Lig statüsüne uygun bir stadyum bulamayınca, rotayı İstanbul’a çevirdi. Gaziantep ve Hatay gibi şehirlerden sonuç alamayan  Güney ekibi, İstanbulspor’un maçlarını oynadığı Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda karar kıldı.

TFF RESMEN AÇIKLADI

İstanbulspor’un sıcak yaklaşımı sonucu, iki kulüp anlaştı ve Adanaspor, bu maçın oynanacağı stadı Futbol Federasyonu’na bildirdi. Federasyon da müsabakanın yapılacağı stadı resmi sitesinden duyurdu. Buna göre, Adanaspor-Bursaspor karşılaşması 8 Ocak Cumartesi günü saat 16.00’da İstanbul Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’na oynanacak. Böylece, Timsah, uçakla Adana’ya uçmak yerine, bu deplasmanı İstanbul Esenyurt’ta oynamış olacak.

Editör: Haber Merkezi